Home > Goochelaar Den Haag

Goochelaar Den Haag

Magie in die mooie stad achter de duinen

Goochelaar Michel van Zeist zorgt voor verbaasde en lachende gezichten in Den Haag.

Michel van Zeist is een graag geziene goochelaar in ’s-Gravenhage. Op het Binnenhof of in het Kurhaus, illusionist en tafelgoochelaar Michel weet eenieder te vermaken. Een gegarandeerd succes tijdens uw feest of evenement in het politieke hart van Nederland!


Tijdens feestelijke aangelegenheden in Den Haag is goochelaar Michel een verbindende en sfeerverhogende factor. Op ongedwongen wijze presenteert hij een spraakmakend programma bij uw gasten aan tafel. Ook vanaf het podium weet deze sympathieke goochelaar het publiek te betoveren. Wilt u dat er nog lang wordt nagepraat over uw bedrijfsevenement of privéfeest? Met deze illusionist bent u verzekerd van top-entertainment in ’s-Gravenhage.

Alle mogelijkheden voor een goochelaar in Den Haag op een rij

Michel verzorgt humoristische en interactieve goocheloptredens in de hoofdstad van Zuid-Holland. Bekijk de verschillende opties en win vrijblijvend advies in. Het is mogelijk om een combinatie van verschillende programma’s te maken. Tafelgoochelen vooraf laten gaan dóór of afsluiten mét een plenaire act? Een centrale show combineren met een workshop? Het is allemaal bespreekbaar.

Een tafelgoochelaar is op nagenoeg elk feest inzetbaar. Michel mengt zich onder de aanwezigen en breekt op een ludieke manier het ijs. Deze allemansvriend brengt in Den Haag grote reacties teweeg met kleine voorwerpen als speelkaarten, dobbelstenen, elastiekjes, smartphones en trouwringen. Zelfs de meest sceptische mensen zijn binnen een paar minuten om. Na een bezoekje van de table magician zullen alle genodigden – jong en oud – nog lang in de ban van zijn magie blijven.

De podiumshow van Michel is een onvergetelijk magisch spektakel. Met spitsvondige teksten en vingervlugge goocheltrucs houdt hij elke zaal in zijn greep. Een show tijdens een bedrijfsfeest voor een select gezelschap of een voorstelling in het theater voor een paar honderd man? Met deze goochelaar bent u verzekerd van kwaliteit. Hij trad talloze keren op in theaters in binnen- en buitenland, en heeft zodoende genoeg ervaring om uw publiek te imponeren met zijn goochelkunsten.

Aan de hand van goochelacts op maat weet deze illusionist in Den Haag de juiste snaar te raken. Een spectaculaire truc waarmee een trouwring tevoorschijn getoverd kan worden tijdens een magisch huwelijksaanzoek? Of een illusie om het nieuwe logo van uw bedrijf op betoverende wijze te onthullen? Goochelkunstenaar Michel excelleert in maatwerk en is zonder twijfel in staat om uw verhaal of product te integreren in zijn presentatie. Informeer vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Een goochelaar bij uw beursstand staat garant voor meer leads. Tijdens beurzen in ’s-Gravenhage trekt Michel op een stijlvolle en vakkundige manier de aandacht van bezoekers. Met zijn persoonlijke goochelacts zorgt deze beursgoochelaar voor een positieve sfeer rondom uw bedrijf. Direct na de diverse korte optredens nemen uw medewerkers het van hem over. De samenwerking tussen goochelaar Michel en uw personeel zal zonder enige twijfel leiden tot het behalen van uw doelen.

Een workshop goochelen zal de harten van uw gasten sneller doen laten kloppen, want hoe leuk is het om achter de geheimen van een goochelaar te komen? Al snel nadat illusionist Michel zich heeft geïntroduceerd, komen de speelkaarten, elastiekjes en stukken touw tevoorschijn; goocheltrucs en grappen wisselen elkaar in hoog tempo af. De aanwezigen krijgen uitgebreide instructies, zodat zij ter plekke al het onmogelijke mogelijk kunnen maken. Voor de beste ‘goochelleerling’ is er een leuke prijs.

Deze magische presentator voegt een uniek element toe aan uw evenement. Als professioneel goochelaar met brede kennis en een vlotte babbel is Michel een geschikte dagvoorzitter voor uw congres of seminar. Hij speelt een cruciale rol bij het creëren van een positieve sfeer. Deze veelzijdige artiest betrekt het publiek op een speelse manier bij het programma en zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen naadloos in elkaar overlopen. Met zijn aanwezigheid wordt uw bijeenkomst gedenkwaardig.

Meer info over het huren van een goochelaar in Den Haag? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of e-mail naar info@michelvanzeist.nl.


Film: Kevin Ike (Van Ei naar Kip)


Goochelen in ‘s-Gravenhage

Als goochelaar kwam Michel verschillende keren in actie in Den Haag. Voor zijn voorstelling in opdracht van Politie Haaglanden werd hij in een politieauto vervoerd naar partycentrum Madestein, de plaats van handeling. In diezelfde periode, vlak voor Kerst, verzorgde deze illusionist voor Bureau Halt een magische dinnershow in restaurant Pavlov aan het Haagse Spui. Hij goochelde ook op het strand en op de boulevard. Door stichting Anton Constandse werd Michel geboekt om te tafelgoochelen bij Habana Beach in Kijkduin. Ook voor Ekelmans & Meijer Advocaten en Collin Crowdfund gaf deze goochelaar acte de présence in een strandtent, in Scheveningen. In opdracht van de laatstgenoemde organisatie zette hij tevens een plenair programma neer in Carlton Beach. Op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidshygiëne (NVvA) trad tafelgoochelaar Den Haag op tijdens een diner in Grand Hotel Amrâth Kurhaus. Ter gelegenheid van een huwelijksfeest werkte hij in wijkcentrum De Hyacint. Een vergelijkbaar programma vertoonde Michel in het kader van een bijeenkomst van het toen geheten Medisch Centrum Haaglanden. Een man uit Voorburg wilde zijn vriendin verrassen voor haar verjaardag en nodigde Van Zeist uit. De goochelaar entertainde de jarige en genodigden in café-restaurant Leopold, vlak bij het Binnenhof. Voor het in Den Haag gevestigde hoofdkantoor van PostNL trad Michel op tijdens een afdelingsoverleg. Bij het Zwarte Pad zorgde illusionist ’s-Gravenhage in opdracht van een evenementenbureau uit de hofstad voor magisch amusement voor een internationaal gezelschap. Op uitnodiging van Shell spreidde hij zijn goocheltrucs tentoon in de Haagse vestiging van Beeld & Geluid, voorheen het Museum voor Communicatie. De kale goochelaar in driedelig kostuum werd abusievelijk aangezien voor de CEO van het olieconcern. Enkele dagen daarna was hij weer in Den Haag; deze hygiënische illusionist trad op voor het personeel van CSU – “scherp op schoon”. Ook Elmar Hofstee, voormalig medewerker van de Limburgse Dynamite Magic Shop, gaf er een optreden.


Goochelaar Den Haag
Vastgelegd vanuit de lucht: de Zuid-Hollandse kust bij Den Haag, met onder andere de Scheveningse pier op de voorgrond en het Kurhaus op de achtergrond.
Foto: Shutterstock/Nancy Pauwels

Goochelaar Den Haag

De Haagse Hofvijver met op de achtergrond het Binnenhof en het Torentje.
Foto: Shutterstock/Ankor Light

Goochelaar Den Haag

Het politieke hart van Nederland: het Binnenhof in ’s-Gravenhage.
Foto: Shutterstock/Ankor Light


Details over Den Haag