Magic by Michel Magic by Michel

Michel geeft een kijkje in de keuken van de goochelaar.


Trakteer uw werknemers, familieleden en vrienden op een workshop goochelen. Een luchtige onderbreking van uw brainstormsessie of een leuke activiteit tijdens bijvoorbeeld een familie- of vrijgezellenfeest. Michel toont de deelnemers talloze trucs die hij stap-voor-stap uitlegt.
Wat is het geheim van deze goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267 en kom erachter.

Goochelworkshop

Tijdens de magic workshop doet Michel een flink aantal goochelgeheimen uit de doeken. Hoe laat je een bankbiljet verdwijnen? Hoe vind je de gekozen speelkaart terug? Hoe kun je iemands gedachten lezen? Goochelaar Michel legt het haarfijn uit en vertelt vol enthousiasme over het beroep van goochelaar.

Goochelen is momenteel een van de meest populaire hobby's. De belangstelling voor de aloude goochelkunst is te verklaren door de enorme aandacht op tv. Buitenlandse straatgoochelaars als Dynamo, Troy en Nicholas (uit België) oogsten veel succes. Ook goochelprogramma's van eigen bodem zijn veelbesproken; Street magic (Rob & Emiel), Mindf*ck (Victor Mids) en De magische winkel worden goed bekeken en houden de gemoederen bezig.

Voor wie is de workshop goochelen geschikt?

De goochelworkshop is een gezellige groepsactiviteit voor jong en oud. In het bedrijfsleven, voor ondernemers en werknemers, maar bijvoorbeeld ook op scholen en tijdens privéfeesten wordt de workshop met enthousiasme ontvangen. De deelnemers zullen gedurende 45 à 60 minuten geboeid zijn door de geheimen van deze goochelaar. De uitgelegde trucs worden afgewisseld met acts uit Michels show.

Hoe word je goochelaar?

Ga naar de bibliotheek en leen/lees een goed goochelboek. Dat was jarenlang het advies van Hans Kazàn. De tijden zijn veranderd en steeds meer enthousiastelingen worden via de digitale weg ingewijd in de goochelwereld. Via YouTube of andere platforms leren goochelaars in spé hun eerste trucs.

Veel bekende goochelaars, waaronder Hans Klok en de eerder genoemde Kazàn, kregen rond hun achtste, negende levensjaar een goocheldoos voor hun verjaardag of van Sinterklaas.