Home > Media

Media

Foto’s, filmpjes en meer

In de landelijke media werd Michel omschreven als “het neusje van de goochelzalm”.

Van Zeist duikt regelmatig op in de media. Hij verleende zijn medewerking aan verschillende radio- en televisieprogramma’s. Ook kranten en tijdschriften berichtten over hem.


“Een door de wol geverfde artiest.”

NPO Radio 1 / Omroep Max

In 2012 werd Michel een uur lang geïnterviewd in een programma van Omroep Max op NPO Radio 1. Voice-over Hans Hogendoorn: “Het goochelen mondt uit in een passie die Michel in korte tijd een door de wol geverfde artiest maakt.”


“Die man moeten we gewoon hebben.”

Beau van Erven Dorens / De nieuwe Uri Geller / SBS 6

Michel maakte in 2010 zijn tv-debuut in De nieuwe Uri Geller. Ruim 1,2 miljoen mensen zagen zijn gastoptreden bij de televisietalentenjacht. Hij werd geselecteerd voor de liveshows, maar hij besloot om niet mee te doen.


“Vaart, perfectie, magie, lef en samenspel met het publiek.”

De Gelderlander

Een theaterrecensent van De Gelderlander gaf Michel in 2010 lovende kritieken op zijn optreden in schouwburg Amphion in Doetinchem.


“Het neusje van de goochelzalm.”

Hart van Nederland / SBS 6

In het voorjaar van 2010 nam Michel deel aan het Nederlands kampioenschap toneelgoochelen in Hoogeveen, waarna hij te zien was in de SBS-programma’s De 25 meest opvallende kampioenen en Hart van Nederland.


“Als u op zoek bent naar een goochelaar en Hans Kazàn is toevallig even niet in de buurt, dan neemt u gewoon contact op met Michel van Zeist.”

Hans Kazàn

Hans Kazàn is “de man die alles kan” en de man die Michel inspireerde om te gaan goochelen. Nederlands bekendste goochelaar maakte in 2014 een YouTube-filmpje waarin hij zijn jongere collega aanbeveelt.


Persmateriaal

Het gebruik van teksten en/of beeldmateriaal is uitsluitend toegestaan na schriftelijke toestemming van Michel van Zeist Producties.

Foto’s

Toegang tot hogeresolutiefoto’s? Neem contact op.

Filmpjes

Toegang tot bewegend beeld? Neem contact op.