Magic by Michel Magic by Michel

Alle informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is met de uiterste zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Wij zijn hiervoor niet aansprakelijk.

Op alle teksten, afbeeldingen en video's op deze website berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten, afbeeldingen of video's van deze website te kopiƫren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. U kunt op geen enkele manier rechten ontlenen aan de informatie op deze website.

Deze website kan links bevatten die door andere partijen worden geƫxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites.

Ervaart u problemen bij het bekijken van deze website of heeft u op- of aanmerkingen? Neem dan contact op met de webmaster via webmaster@magicbymichel.nl.


Magic by Michel, alle rechten voorbehouden.