Home > Gastenboek

Gastenboek

Wie schrijft, die blijft

Michels opdrachtgevers delen hun ervaringen.

Heeft u goochelaar en illusionist Michel van Zeist ooit geboekt en/of heeft u een van zijn optredens bijgewoond? Laat een berichtje achter in het gastenboek.


:*

:*

:*

:*

:*

:*

:*

:* 3 x 3 =


Zaterdag 9 september 2023, 15:33 uur

Alex & Timo

Wij hadden Michel geboekt voor ons tuinfeest. Vanaf moment één wist Michel ieders aandacht op zich te vestigen met leuke trucs en persoonlijke interacties met mensen. Mede dankzij Michel was onze verjaardag een groot feest. Waarvoor dank! Iedereen had het na afloop alleen nog maar over de truc met de dobbelstenen?


Donderdag 24 augustus 2023, 11:54 uur

Maja en Henk van Pelt

Een onvergetelijk 50 jarig trouwfeest aan huis . Michel wist met al zijn goochelkunsten de hele familie op humoristische wijze te vermaken.
Het zal lang in onze herinnering blijven.
We hebben het er nog over.
Een echte aanrader!


Zondag 11 december 2022, 15:51 uur

Marja Trumpi

Tijdens het feest voor de verjaardag van mijn man was Michel uitgenodigd. Hij heeft iedereen verbaasd met zijn geweldige googeltrucs en zijn gezellige aanwezigheid. Bij elke tafel weer andere spectaculaire trucs! Werkelijk alle lof!!!!


Dinsdag 30 augustus 2022, 19:47 uur

Koos Kemperman

Vanmiddag een bonds jubilarissen middag gehad, waarbij Michel langs de tafels ging met zijn acts en trucs. Geen enkele tafel dezelfde trucs; verbazing alom en steeds weer de vraag: “ Hoe doet die gast dat toch?”.
Kortom lachen en hilariteit alom. Heerlijk ontspannen en iedereen fiks in de boot genomen, zonder dat je ook maar een idee hebt, hoe hij het voor mekaar krijgt. Een echte aanrader !!


Woensdag 13 juli 2022, 17:53 uur

Wouter

Tijdens personeelsfeest bezoek gehad van Michel. GENIETEN! De verrassingen, humor en het prettige voorkomen maakte het heel geslaagd.


Zondag 3 november 2019, 11:17 uur

Etje Verhagen

het optreden van Michel voldeed helemaal aan onze verwachtingen: goede trucs, prettig contact maken, alle afspraken werden nagekomen. Ik kan hem en zijn aanbod volmondig aanbevelen, het is echt de moeite waard!
Van de gasten kreeg ik achteraf veel positieve reacties, dank dus voor de mooie middag!


Zondag 30 december 2018, 13:50 uur

Jaap Groeneveld

Ter gelegenheid van ons 40 jarig huwelijksfeest verzorgde Michel een fantastisch optreden. Met zijn vlotte babbel en verbazingwekkende trucs wist hij iedereen te boeien.
Aan elke tafel waar hij zijn kunsten vertoonde bleef iedereen in opperste verbazing achter. We kijken terug op een zeer geslaagde avond dankzij het optreden van Michel.


Woensdag 24 oktober 2018, 20:55 uur

Kinneging

ik wou je nogmaals bedanken voor de zeer geslaagde ochtend
ze hadden het er tijdens het avond eten weer over
dat is volgens mij een teken dat het wel geslaagd is
dus nogmaals dank eric en bozena en olaf


Dinsdag 16 oktober 2018, 22:06 uur

Fam. van den Brink

Beste Michel

Heel veel dank voor een bijzondere avond tijdens een besloten diner. We hebben veel gelachen en vielen van de ene verbazing in de andere. Je acts hadden grote klasse. Daar naast is je performance gelikt. Je viel nooit uit je rol en speelde heel goed in op de opmerkingen en vragen van de gasten.
Heel veel dank en hopelijk zien wij elkaar nog een keer.
Met vriendelijke groeten, Bernadette van den Brink


Zondag 26 augustus 2018, 22:09 uur

Doreen

Beste Michel,

Namens het bestuur van KSV voetbal te vragender organiseren wij binnenkort een vrijwilligersavond, om al onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet afgelopen seizoen. Het is een zeer diverse groep van mannen en vrouwen in de leeftijd van 20-70 jaar. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een leuke act. Ben jij nog beschikbaar voor wat table magic op vrijdag 7 september aanstaande?

In afwachting van je antwoord, groeten Doreen Wieggers


Dinsdag 17 april 2018, 17:37 uur

Rotary Apeldoorn ’t Loo

Mocht je iets organiseren en je wil dat de gasten / deelnemers het er later nóg over hebben: boek Michel! Hij beschikt over onvergetelijke tovertrucs en voert ondertussen een leuk gesprek! Op een bescheiden manier weet hij iedereen te fascineren voor zijn kunsten. Briljant!


Maandag 4 december 2017, 12:52 uur

Caroline van der Mark

Fantastisch hoe Michel het 60-jarig huwelijksfeest van mijn ouders extra luister wist te geven! Let op zijn handen, die zijn vlugger dan je ogen. Zijn geheugen is echt fenomenaal, daar wordt hij extra grappig door. Ook zijn taalgrapjes, die zijn gevat en vrolijk. Dus als je een feest nog feestelijker wilt maken............hij laat op een bescheiden en charmante manier een grootste indruk achter!


Dinsdag 28 november 2017, 22:37 uur

Emily Achterberg

Bijzonder, fascinerend en vingervlug: de 3 woorden die bij mij tebinnen schieten als de naam Michel van Zeist naar voren komt.


Maandag 20 november 2017, 21:40 uur

Claudia van Reek

Michel was op ons verjaardagsfeest aanwezig. Wat een vingervlugge trucs heeft hij laten zien. Iedereen heeft genoten, zich verbaasd en we hebben ontzettend gelachen. Wat een top goochelaar! Dank je wel voor deze onvergetelijke avond...


Dinsdag 14 november 2017, 12:48 uur

Ted de Wit

Tijdens de verrassingslunch op zaterdag 11 november j.l. ter gelegenheid van mijn 70-ste verjaardag verzorgde Michel voor fascinerende intermezzo’s. Wat hebben we gelachen, genoten en ons verbaasd hoe hij het allemaal voor elkaar goochelt.
Hij heeft het gezelschap met vele vraagtekens achter gelaten!


Donderdag 2 november 2017, 16:06 uur

Jack en Willem

We hebben het als top ervaren zo als jij “Michel” onze gasten heb weten te vermaken en te boeien op ons verjaardagsfeest thema “LAS VEGAS”. Onze gasten waardeerde het super en het is nog steeds gespreksonderwerp van de dag als we het over het feest hebben. Michel nogmaals onze dank het was geweldig.


Woensdag 1 november 2017, 20:28 uur

Agatha Schouten

Michel,mijn gasten hebben genoten van je optreden,t was super gezellig.Dank je wel,Agatha


Woensdag 30 augustus 2017, 13:55 uur

Ans & Jan Belderok

Tijdens ons feest op 27.08.2017 heeft Michel van Zeist opgetreden en aan ons feest een fantastische bijdrage geleverd. Veel mensen zullen zijn optreden niet snel vergeten. Michel, nogmaals dank je wel. Een echte aanrader voor ieder feest, deze goochelkunstenaar.


Zondag 6 augustus 2017, 20:34 uur

Joop

Michel was als tafelgoochelaar aanwezig op mijn 65ste verjaardag en heeft de gasten versteld doen staan, en laten lachen!, met zijn vingervlugge trucs. Een echte aanrader!


Dinsdag 11 april 2017, 11:50 uur

Imelda Coenen

Zaterdag 8 april 2017 heeft Michel van Zeist ons een onvergetelijke middag bezorgd.
Zijn vingervlugge- en zeer verrassende trucs gecombineerd met humorvolle opmerkingen waren een hilarisch en verbazingwekkende combinatie.
Als contactpersoon wil ik Michel nog eens hartelijk danken en kan hem zonder twijfel aanbevelen voor een fantastisch optreden.


Donderdag 9 februari 2017, 17:04 uur

Hans en Ger Zwaneveld

Afgelopen zaterdag, 4/2/17 beleefden wij de magische momenten met Michel, die wij gevraagd hadden, omdat Hans 65 jaar werd en tijd voor een feest op Bataviawerf....
Mensen van allerlei slag, maar Michel toverde bij een ieder een lach maar ook verbazing op het gezicht... wat hebben wij genoten en wat gaf dat een extra dimensie aan ons feest... Een aanrader!


Zondag 4 december 2016, 22:09 uur

Thea de Bruin

Beste Michel,
Dank voor je geweldig leuke presentatie tijdens het diner met 50 gasten ter gelegenheid van mijn 60e verjaardag. Zowel de centrale acts als de acts aan de tafels waren verrassend en zeer animerend. Het was een top avond met veel enthousiaste reacties.
Aanbevelingswaardig!


Zaterdag 26 november 2016, 17:45 uur

Henny Middeljans

Hoi Michel,
20 November was je bij ons aanwezig op de verjaardag van mijn man.Het was een superleuk optreden.Vele gasten waren verbijsterd van jou geselecteerde act. Je had alles perfect voorbereid.En we hebben met spijt afscheid moeten nemen.We hopen jou snel nog eens terug te zien.
Vele groetjes van de familie en kennissen.


Dinsdag 22 november 2016, 13:37 uur

Jolanda Evers

3 november j.l. hebben we afscheid genomen van 2 gepensioneerde collega’s. Mede door het optreden van Michel was het een geslaagde dag. Zowel de leerlingen als Ton en Cynthia hebben enorm genoten en gelachen om jouw trucs!
Nogmaals bedankt namens het team van Basisschool De Rietslenke.


Woensdag 19 oktober 2016, 20:21 uur

Suzette Bentvelsen

Hoi Michel,

Wat hebben we afgelopen zaterdag vol verbijstering gekeken naar jouw optreden, en wat hebben we gelachen!! We hebben nog lang nagenoten van de leuke avond, met spierpijn in onze kaken van het lachen!
Nogmaals bedankt, en hopelijk tot ziens!

Groetjes van de familie...met in het bijzonder de groeten van Ton;-)!

Gr Suzette


Donderdag 13 oktober 2016, 09:40 uur

Reinout van Asbeck

Beste Michel,
Dank voor je perfecte optreden. Prima aanvoelen waar de familie (1 jr t/m 90 jr) op dat moment behoefte aan heeft. Heel inspirerend voor de kinderen en entertaining voor de volwassenen. Prachtig!
Reinout


Woensdag 12 oktober 2016, 22:49 uur

REIN VEENENDAAL FIETSEN bv

Mede door jouw aanwezigheid is het verjaardagsfeest van mijn 90-jarige vader Rein een onvergetelijke avond geworden. Keurig verzorgd, juiste trucs en passende opmerkingen hebben iedereen aan het lachen gemaakt. Natuurlijk hopen we dat jij het ook een geslaagde avond mocht vinden. Het ga je goed Michel! Groeten, Koos Veenendaal


Donderdag 29 september 2016, 10:55 uur

Huisartsenpraktijk Ommeren

Ha Michiel,
een week voor onze jaarlijkse praktijk BBQ in augustus dit jaar wist ik je te strikken... en wat een geluk dat je kon!
Persoonlijk, betrokken, goeie glimlach, veel woordgrappen en een uitstekende verzorging van trucs voor jong en oud!
Je hebt ons geraakt. Nogmaals dank namens het hele team!


Maandag 19 september 2016, 12:28 uur

Joke en Roel

Ha die Michel,
Zeer bedankt voor jouw optreden op ons feest. We hebben genoten van jouw goochelkunst en je weet volwassen en kinderen te verbazen en te verrassen.
En je bent niet alleen een goochelaar maar ook een entertainer, die mensen intrigeert.
Succes gewenst met jouw carrière!


Zondag 18 september 2016, 12:13 uur

Steven en Sascha

Hallo Michel,

Bedankt voor het onvergetelijk maken van onze bruiloft. De gasten raakten niet uitgepraat over je trucs en je optreden. Erg geslaagd dus. De persoonlijke tinten die je verwerkt had in je optreden maakte het heel speciaal, zeker ook door de verbaasde gezichten die we regelmatig zagen.


Vrijdag 2 september 2016, 14:42 uur

60-jarig bruiloft

Voor het feest van mijn opa en oma had ik gevraagd of Michel het entertainment kon doen. Je raad het al... het was geweldig! Ikzelf had Michel al een keer eerder gezien, maar ik blijf me verbazen over de trucs die hij doet. Hij is een echte vakman en een zeer goede ook nog. Zeker een aanrader voor je feestje, partij, bruiloft noem maar op!!!

Michel, bedankt!


Maandag 25 juli 2016, 09:46 uur

Florence en Gerard Goedegebuure van Berk

Hallo Michel,
Tijdens ons huwelijksfeest heb jij ons en onze gasten op een fantastische manier vermaakt. We hebben genoten van je optreden en ook al stonden sommige mensen heel erg op je handen te letten, de trucs hadden ze niet door. Het was een enorm goede opvulling van de tijd en het werd en onvergetelijke middag.
Heel erg bedankt hiervoor.


Dinsdag 12 juli 2016, 21:11 uur

Geertje

Hoi Michel,

Jouw optreden was meer dan fantastisch. De mensen raken er niet over uitgepraat. Wat ze ook erg opviel was dat je de namen zo goed onthield. Dat maakte het allemaal persoonlijker en dat spreekt mensen aan. Dank je wel voor de mooie bijdrage aan ons feest! Hartelijke groeten, Marc en Geertje


Dinsdag 5 juli 2016, 11:18 uur

Rini en Gerard Gerritsen

Gisteren, 4 juli 2016, hebben een een geweldige dag gehad ter gelegenheid van ons 50 jarig Huwelijk. In ons middag programma heeft goochelaar Michel optredens verzorgd aan de diverse tafels, wat zeer in de smaak viel bij de gasten. Zelfs heeft hij voor onze kinderen en kleinkinderen uit Canada een optreden in het Engels verzorgt, zodat ook zij een fantastische middag hebben gehad. Daarom willen wij hen te zeerste aanbevelen aan degene, die een heerlijke, ontspannen optreden willen hebben.


Woensdag 29 juni 2016, 20:33 uur

Peter & Colette Rutjes

Afgelopen vrijdagavond 24 juni was je op het feest voor alle vrijwilligers die helpen bij onze jaarlijkse survivalrun in Loil.
Het was een succes! De mensen waren verrast door je optreden en hebben veel gelachen.
De sfeer was ontspannen en gezellig.
We hebben veel enthousiaste reacties gehad.
Daar heb jij zeker je bijdrage aan geleverd.
Bedankt!


Maandag 27 juni 2016, 13:34 uur

Jeugddisco venlo t’ven

Wat hebben de kinders genoten van je show. Ze werden er goed bij betrokken en gingen er geweldig in mee. Top gedaan Michel


Woensdag 22 juni 2016, 13:03 uur

Robert Gemmink

Afgelopen zaterdag tijdens het buurtfeest (te Varsseveld) heeft Michel een geweldig optreden gegeven. Het tafel goochelen en als afsluiter een centrale act is een geweldige mix om de mensen te vermaken. Heb tot nu toe alleen maar positieve reacties gehad. Voor die tijd een duur afgesproken voor wat betreft de invulling van de avond, maar op eigen initiatief ging hij vrolijk langer door dan was afgesproken! Klasse. Nogmaals bedankt voor je enthousiasme en geniale trucs en ik weet je te vinden!
Mvg, Robert Gemmink


Vrijdag 10 juni 2016, 12:35 uur

Ronald van der Weegen

Michel,
Bedankt voor jou optreden tijdens ons -50+ feest bij Marina Beach in Zeeuwsch-Vlaanderen. Wij en onze gasten hebben genoten van jou mooie goocheltrucs.
Mijn aanbevelingen aan vrienden en kennissen heb je.
Groeten Ronald & Nancy


Vrijdag 3 juni 2016, 23:07 uur

Gérold van Gessel

Tijdens het gala-diner van het Pax Christi College, waar 450 examenkandidaten aanwezig waren, heeft Michel zijn trucs vertoond.
Onze examenkandidaten hebben er van genoten
Top en nogmaals bedankt,
Gérold van Gessel
Organisator Gala PCC te Druten


Dinsdag 24 mei 2016, 16:37 uur

Diana Zwagerman

Wij mochten Michel ontvangen om het 25 jarig jubileum van een collega een extra feestelijk tintje te geven. Iedereen was blij met de Professionaliteit en alert geestige opmerkingen van Michel in zijn show. Michel, namens de jubilaris en alle collega’s hartelijk dank. Diana Zwagerman, HR-Manager Archie Europe BV.


Zaterdag 14 mei 2016, 12:13 uur

Carla en Alje Creteer -de Vries

Wat een fantastisch idee om Michel te vragen voor ons 50 jarig trouwfeest wat wij samen met familie en vrienden hebben mogen vieren in Haelen.
Nu weken later krijgen wij van onze vrienden en familieleden die er waren nog steeds lovende woorden over deze zeer geslaagde middag waar Michel onze gasten verraste op zijn trucs en magische momenten.
Hij doet dit keurig in pak ( zoals het hoort) en voelt zich makkelijk thuis bij het gezelschap, en gedraagt zich als gast.
Hij heeft zeker en vast meegeholpen om voor iedereen dit een onvergetelijk feest te maken.
Nogmaals onze dank daarvoor.
Carla en Alje Creteer-deVries


Dinsdag 26 april 2016, 13:17 uur

Nederlandse Vereniging van Arbeidshygiëne

Michel is zeer enthousiast en een echte aanrader!
Het was leuk om jou aan het werk te zien, dus wellicht tot een volgend congres.


Vrijdag 15 april 2016, 09:54 uur

Carline van Breugel

Magic Michel heeft op een borrel waar zo’n 500 man aanwezig was met zijn goede humeur en leuke trucs voor een ontzettend toffe sfeer gezorgd. Bedankt!


Zaterdag 12 maart 2016, 20:48 uur

Robine en Romano Heemskerk

Lieve Michel, Dank je wel dat wij al meerdere malen van jouw optreden hebben mogen genieten. Jij hebt ons laten zien hoe mooi goochelen kan zijn. We oefenen zelf heel veel en hopen jou nog een keer in het theater te mogen zien optreden.

Magische groetjes van jouw nummer 1 fans


Vrijdag 11 maart 2016, 16:09 uur

George Kraan

Michel, we wonen in dezelfde wijk en ik ben trots op je. Mede door jouw magie werd het feest (met ca. 90 mensen van 5 - 85 jaar) ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag een zeer geslaagde en onvergetelijke gebeurtenis. Blij dat ik het goochelstokje aan een waardige opvolger heb kunnen overdragen !


Zaterdag 27 februari 2016, 14:13 uur

Theo en Tanja Blokker

Het feest gisteravond is mede door jouw aanwezigheid met magie en vooral humor zeer geslaagd geweest.
Onze gasten vonden het allemaal erg leuk....vooral mijn Ice Bucket Challenge...


Dinsdag 23 februari 2016, 12:41 uur

Lilian van Lier

Afgelopen zaterdag op het gouden huwelijksfeest van mijn ouders heb je iedereen versteld doen staan met je trucs. Trucs met kaarten, maar ook met ringen of geld laten verdwijnen. Het was grandioos. Iedereen heeft veel moeten lachen en het daarna nog over je gehad in positieve zin. Bedankt voor de geweldige bijdrage en misschien tot een volgende keer!


Donderdag 4 februari 2016, 16:49 uur

Petra michels

het was een geweldige ervaring om dit te zien.
kregen van iedereen complimentjes van een geweldig optreden.
zeker de moeite waard om dit nog een keer te doen.


Woensdag 20 januari 2016, 21:30 uur

Roelof Smit

Michel heeft de hele avond de mensen in de zaal ter plekke vermaakt met zijn ongelooflijke goocheltrucjes. Hij heeft leuke verhalen en je wordt heerlijk enthousiast benaderd.
Nog bedankt voor een hele leuke avond.
Groeten van SV Dio Beemte Broekland i.v.m. 50 jaar bestaan van onze vereniging.


Maandag 14 december 2015, 10:24 uur

Personeelsvereniging ZaWaGaai

Michel heeft namens de personeelsvereniging voor de kinderen van de politiemedewerkers Zaanstreek-Waterland het voorprogramma verzorgd van het Sinterklaasfeest. Mooi op tijd, keurig gekleed en dacht mee met de invulling. De kinderen bleven zich verbazen over de Sinterklaas gerelateerde goocheltrucs en zijn humor zorgde ook voor menig lach bij de volwassenen. Het was erg leuk. Bedankt en ik zal je zeker aanbevelen!


Maandag 7 december 2015, 18:47 uur

Fam. Busser

Wat een feest om Michel erbij te hebben. Onze groep bestond uit ca. 60 personen van 1 tot 91. Iedereen heeft genoten. Hij heeft een groot gevoel voor humor en voelt aan bij wie hij wat kan doen/zeggen. Geweldig! Dank je wel, Michel.


Donderdag 3 december 2015, 09:03 uur

Newitera B.V.

Voor ons Sinterklaasfeest heeft Michel het voorprogramma verzorgd. Zowel voor de kinderen als voor de ouders was dit een enorm succes. Michel speelde heel leuk in op de wat kleinere kinderen die wat ‘onrustig’ waren en schakelde gemakkelijk over op een alternatief als dat beter uitkwam. Hij deed dit heel relaxt en met veel gevoel voor humor. Wij hebben genoten!!!


Woensdag 2 december 2015, 13:44 uur

Jan van Dijk

We hebben een geweldige avond gehad, dit mede dankzij het mooie optreden van Michel. Hij bewoog zich rustig tussen de gasten door en liet ze ‘onmogelijke’ trucs zien, wat zeer op prijs werd gesteld. Heeft u een feestje bel gerust Michel! Michel bedankt.


Maandag 28 september 2015, 17:54 uur

Mirjam Stegeman

joehoeoeoeoeoeoe........ toppie was je voorstelling voor zoveel kids en ouders als openingsactiviteit van school t.b.v. de kinderboekenweken ,,raar maar waar”
Voor herhaling vatbaar en aan te bevelen voor anderen. We hebben genoten.


Maandag 13 juli 2015, 20:11 uur

Marcel en Janny

Op 11 juli j.l. vierden wij ons 25 jarig huwelijk middels een tuinfeest. Michel heeft ons en onze gasten enorm vermaakt met zijn goocheltrucs en humor. Verbazing alom en veel gelachen. Een super optreden en hij wordt door ons zeer aanbevolen. Een echt vakman, zoals al eerder is genoemd in een reactie. Ga zo door!!!


Maandag 6 juli 2015, 14:36 uur

Pia en Menso Bruins

Op 4 juli 2015 hebben wij onze 35 jarig huwelijk en onze beide verjaardagen gevierd.
Hierbij hebben we o.a. Michel van Zeist uitgenodigd. Hij heeft een geweldige show gepresenteerd en onze gasten en ons heerlijk vermaakt. Het is een aanrader.

Groet Pia en Mensp


Zaterdag 20 juni 2015, 12:22 uur

Louise Berends

Voorafgaand aan de kermis organiseren wij sinds vijf jaar een dag voor onze ouderen. Dit jaar hebben we Michel uitgenodigd en hij heeft een heel erg leuk optreden verzorgd voor onze gasten. Ze waren erg enthousiast en hebben een hele leuke ochtend gehad, zoals velen zeiden.
Aan te bevelen voor wat dan ook


Maandag 25 mei 2015, 09:15 uur

Wil en gerrie buis

24 mei waren wij 40 jaar gertrouwd en hadden een etentje georganiseerd bij Gasterij de Klaveet in Achterveld .
Om onze gasten te verassen wilden we graag een goochelaar in huren , maar dan wel een waar onze gasten meteen en naderhand van zouden zeggen wat een vakman .
We kunnen het iedereen van harte aanbevelen dit is goochelen op top nivo
Michel super bedankt je was een grote bijdrage aan het succes van deze middag .


Dinsdag 21 april 2015, 15:49 uur

CNS De Triangel Lunteren

Een geweldig optreden voor de kinderen op De Triangel. Leuk voor alle leeftijden. De kinderen en de leerkrachten hebben ervan genoten.


Maandag 20 april 2015, 12:44 uur

Elise en Desiree

Wij hebben zaterdag 18 april jl. veel plezier beleeft aan het optreden van Michel.
Een echte aanrader.

Personeelsvereniging Abrex


Donderdag 26 maart 2015, 22:48 uur

Van der Heide Bliksembeveiliging

20 maart 2015
Tijdens ons Personeelsfeestje bij de WOK te Buitenpost hebben wij tijdens het buffet genoten van het entertainment van Michel van Zeist. Een professioneel optreden.
Een echte aanrader!
Michel ging langs iedere tafel en nam de tijd om zijn fantastische trucs te laten zien.
Een echte aanrader!
De avond was compleet met zijn entertainment.
Bedankt Michel!


Dinsdag 20 januari 2015, 18:22 uur

Jelleke schuurmans

Michel heeft opgetreden tijdens het feestje tgv de 90 ste verjaardag van mijn vader.
Zowel oud ( 90 ) als jong ( 2 1/2 ) hebben genoten .
Hij speelde prima in op het publiek. Dit is zeker een aanrader!


Vrijdag 9 januari 2015, 16:22 uur

Rotary Club Monnickendam

Michel is een geweldige entertainer en hij heeft tafel na tafel met zijn trucs weten te boeien. Hij werd dan ook beloond met heel veel applaus.


Dinsdag 23 december 2014, 16:57 uur

Barbara

Wat hebben wij, en onze gasten, genoten van het optreden van Michel. Je blijft je verbazen!


Dinsdag 23 december 2014, 08:17 uur

Robine en Romano

Dank je wel dat je onze verjaardagen magisch hebt gemaakt!


Dinsdag 16 december 2014, 11:31 uur

Cees en Gerie Hootsen

Op 15 december heeft Michel opgetreden tijdens het 30 jarig jubileum van ons administratiekantoor.
Zijn optreden was een feest op zich, je staat er met je neus boven op en je ziet niets!

Michel bedankt voor je zeer geslaagde optreden, het was een groot succes.


Maandag 8 december 2014, 11:25 uur

Corina Bots

We hebben Michel gevraagd om een bij ons afdelingsoverleg over ‘Omdenken’ een kort optreden te verzorgen. Hij weet heel goed in te spelen op zijn publiek én het thema te koppelen aan de ‘show’.
Erg geslaagd! IIedereen was enorm enthousiast.


Zaterdag 8 november 2014, 16:51 uur

Geert Jans

Geweldig genoten van het tafelgoochelen van Michel; tranen in de ogen gehad van het lachen van de verbazing waarmee mensen van hun stoel vielen. Goochelen en met mensen omgaan; Michel kan het op een hele mooie manier. Deze goochelaar verstaat zijn vak.


Donderdag 9 oktober 2014, 22:08 uur

Trees

Op 5 oktober j.l. heeft Michel een optreden verzorgd tijdens mijn verjaardagsfeest.
Het was een groot succes.
We zijn op een heel plezierige wijze bij de neus genomen!


Dinsdag 16 september 2014, 09:34 uur

Robert

Met de voorbereiding van slechts 1 dag is Michel in staat geweest om ons bedrijfsfeest voor +200 man van een magisch tintje te voorzien.
Heel goed hoe Michel onopvallend binnen komt, aan een tafel gaat zitten en het publiek op een face2face show trakteert.

Geweldige avond!


Zondag 27 juli 2014, 13:11 uur

Marianne

19-07-2014
Mede dankzij het optreden van Michel van Zeist als tafelgoochelaar, is ons 40e jarige verjaardagsfeest een top avond geworden. Het optreden van de tafelgoochelaar was een verrassing voor alle gasten en is echt super goed geslaagd. Ook de kinderen vonden het geweldig. Michel bedankt!
Groeten, Marianne en Ben Overgoor


Dinsdag 1 juli 2014, 13:17 uur

Hans & Rita Pannekeet

Op 29 juni j.l. heeft Michel een optreden verzorgd tijdens ons 50-jarig huwelijk.

Dit optreden was een groot succes en werd door iedereen als heel verrassend ervaren.


Woensdag 12 maart 2014, 21:40 uur

Carla en Henk

22 februari heeft Michel bij het verjaardagsfeest als verrassing een aantal leuke optredens verzorgd.
Enkele uitdagende gasten en hijzelf zorgden voor een hele leuke sfeer.
Je staat er met je neus bovenop en je ziet het niet, geweldig!
Nog bedankt Michel!


Dinsdag 11 maart 2014, 09:31 uur

Mirian

Gisteravond een diner met 80 gasten op een schitterende locatie gehad. Het had alle ingrediënten voor een formele avond, ware het niet dat Michel er ook was; hij wist tafel voor tafel de sfeer te ontspannen en mensen “los” te maken. De ene tafel na de andere klonk op met luid gelach en geklap. Mensen van andere tafels kwamen er bij staan (om te kijken hoe hij de trucs nu toch deed), om tot de conclusie te komen: die man is ECHT goed! Ook mensen die helemaal niet van goocheltrucs houden, amuseerden zich heerlijk. Naar huis met meer vragen dan antwoorden (hoe DOET ie dat toch??? hoorde je veel) maar terugkijkend op een zeer geslaagde avond. Een echte aanrader!


Dinsdag 3 december 2013, 15:02 uur

@p Koopman

Op 24/11 jl. heb je op mijn verjaardag in de Vernissage te Bussum circa 50 gasten op een prettige en verrassende manier tijdens een lunch verbaasd en indruk gemaakt met je trucs. Het was geweldig. Dank!


Maandag 18 november 2013, 12:57 uur

Marieke

Michel, je weet precies hoe je met de mensen moet bespelen tijdens je trucs, leuk!


Maandag 11 november 2013, 19:32 uur

Ida Gabeler

Dag Michel,
We wisten niet goed wat we konden verwachten dus lieten we ons verrassen. Dat is het juiste woord ‘verrassing’. Tijdens de verjaardag van onze moeder die 80 werd gaf je een geweldig optreden. Van jong (3 jr) tot oud (80+) genoot. De kaarten werden geschud, de portemonnee afgestaan, gekozen tussen geluk en geld. Ieder wilde meewerken en was na afloop verrukt.
Compliment!


Zaterdag 9 november 2013, 22:04 uur

Jan Keuvelaar

Beste Michel,

Tijdens het 125 jarige jubileum bij SV Willem Tell, op 2 november in Brummen, gaf je geweldige acts langs de tafeltjes van de circa 95 aanwezige gasten. Iedereen was enthousiast en vond het fantastisch.
Het feit dat men er nu nog over praat zegt natuurlijk genoeg ;-)
Zeker een aanrader!

Michel, succes en wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Jan Keuvelaar


Woensdag 30 oktober 2013, 20:34 uur

Angélique Heemskerk-Robben

Dank voor de fantastische middag die je hebt verzorgd! 13 kinderen hebben aandachtig zitten kijken naar jouw trucs. Zoveel interactie en echt super leuk om mee te maken. Nogmaals dank!


Donderdag 10 oktober 2013, 09:45 uur

Ingrid Timmer

Het was al een geslaagde dag onze Rotary Ladiesnight, maar Michel was de kers op de taart!
We zijn onvoorstelbaar veel illusies rijker..... of armer?!

Nogmaals hartelijk dank!
Rotary Club Veenendaal


Zaterdag 21 september 2013, 10:38 uur

Familie Snoeck

Wauw! Onze huwelijksfeest was al leuk, maar Michel heeft daar nog een schepje bovenop gedaan. Inmiddels een week geleden hebben onze gasten het er nog over. Bedankt voor jouw aanwezigheid en succes voor in de toekomst. Hike & Martijn Snoeck


Donderdag 19 september 2013, 15:19 uur

Jaimie

Beste Michel,

Dank je wel voor het vermaak tijdens onze familiedag bij HSO! De kinderen, en ook ouders, hebben hartelijk mogen lachen om jouw goede goochelstunts. Dat je nog even bleef hangen om toch nog wat trucs te laten zien werd ook erg op prijs gesteld. Graag tot ziens!


Vrijdag 13 september 2013, 19:28 uur

Mirjam van Rantwijk

Hartelijk dank voor je leuke optreden bij Stayokay Apeldoorn. Geweldig dat je ook informatie uit de speeches van ons op soepele wijze wist te integreren in je act. Ons doel om onze gasten, waarvan velen elkaar niet kenden, met elkaar in contact te brengen is je prima gelukt! We kunnen je van harte aanbevelen voor jong en oud!


Woensdag 28 augustus 2013, 22:40 uur

Just4kids

Bij de start van ons kinderdorp op woensdag 14 augustus hebben de kinderen genoten van de goochelacts.
Janiek had de middag van haar leven.
Michel bedankt, het was een goede start van een uitstekend verlopen kinderdorp.
Groetjes, Henk.


Dinsdag 20 augustus 2013, 21:26 uur

Margo

Michel, je was geweldig bij onze jaarlijkse familiedag. Jong en oud hebben van je goochelkunsten genoten en vol verbazing gekeken. Ik kan het iedereen aanraden om Michel op een feest te laten komen. Hij is goed, gezellig en humoristisch!


Maandag 15 juli 2013, 22:23 uur

Sandra

Afgelopen zaterdag was ons tuinfeest een groot succes, mede dankzij tafelgoochelaar Michel. Er klonken behoorlijk wat lachsalvo’s en kreten van ongeloof aan de verschillende tafels.
Michel bedankt!


Vrijdag 12 juli 2013, 22:30 uur

Jenny Meerveld

Hoi Michel

Ik heb heus vaker een goochelaar gezien
Maar niet van zo dichtbij ;-)

We hebben genoten vanavond van je optreden
Super!

Groetjes uit V’daal west


Maandag 8 juli 2013, 18:10 uur

Christa

Wat hebben we allen van je optreden genoten afgelopen vrijdagavond op het vrijwilligersfeest van een verpleeghuis! Iedereen genoot ervan!!


Zaterdag 6 juli 2013, 11:55 uur

Erik Leneman - Scorlewald

Heel veel dank voor de geweldige avond die we met jou hebben mogen beleven in Scorlewald! De hele week gonsde het nog van de enthousiaste reacties van bewoners en medewerkers. Door je persoonlijke contact met het publiek en de tijd die je daarvoor neemt, ontstaat er een gemoedelijke sfeer. Wat ik zelf erg goed vond, was dat je ook een paar mensen liet assisteren, die normaal gesproken weinig aan bod komen. Die konden nu ook eens stralen.We zouden het ontzettend leuk vinden als je weer bij ons kom optreden met een nieuwe voorstelling!

Groetjes van de Scorlewald-gemeenschap in Schoorl.


Maandag 1 juli 2013, 08:34 uur

Jimmy de Haas

Michel is een zeer goede collega die mij afgelopen vrijdag goed uit de brand heeft geholpen.
Door een blessure kon ik zelf niet, Michel heeft mij op korte termijn goed vervangen, bedankt hiervoor.


Woensdag 29 mei 2013, 15:28 uur

Mirèse en Ben

Michel van Zeist heeft afgelopen zondag 26 mei een optreden verzorgd ter opluistering van onze familiedag.

Het was opzienbarend!
Michel wist oud en jong (6 generaties) gedurende twee maal een half uur met zijn spannende acts te boeien. Humor en ad rem reacties volgen in rap tempo elkaar op, allen hebben enorm genoten.
Michel, hartelijk dank

Mirèse en Ben Alferink


Zondag 5 mei 2013, 08:29 uur

Jeanette Mekke

Michel, bedankt voor de geweldige entertainment op mijn verjaardagsfeest. Iedereen was super enthousiast over je, we hebben ervan genoten!


Vrijdag 26 april 2013, 12:41 uur

Anke & Ben Beijer

Dag Michel, wat een geweldige verrassing jou in het programma te zien staan in het mooiste theater van Nederland Amphion Doetinchem.
Wij zijn fan sinds we jou zagen in Open Podium Amphion en wensen je veel succes 21 november. Laat de herfst nu maar komen wij hebben iets om naar uit te kijken. Hartelijke theatergroet,
Anke & Ben Beijer. www.benbeijer.nl


Maandag 25 maart 2013, 20:46 uur

Anita van der Donk

Beste Michel
John vertelde dat je een hele goede vervanger zou zijn, dat heeft hij niet overdreven. Veel van onze gasten reageerden zeer positief op je geweldige optreden.
Het optreden was precies wat wij wilden.
Ik (en Johan) willen je nog hartelijk bedanken voor je bijdrage aan een zeer geslaagde avond bij de Mispelhoef op 23 maart 2013.
Groetjes van Anita en Johan van der Donk


Maandag 25 maart 2013, 20:41 uur

Richard van der Donk

Hee Michel,

We hadden mede dankzij jouw een super feest afgelopen zaterdag! Heb veel mensen over je gehoord op het feest en ik zelf zit al 2 dagen te gissen naar de truc met het theezakje..
Bij deze namens iedereen nogmaals bedankt voor het leuke entertainment!

Groeten,


Maandag 28 januari 2013, 00:09 uur

Andre Heemskerk

26 januari heb ik m’n verjaardag gevierd met 14 man in een restaurant, voor de verrassing had ik Michel uitgenodigd, het was een hele geslaagde avond, leuk dat hij met dat tafelgoochelen de mensen erbij betrekt en zeker leuk dat ze het er de volgende dag nog over hebben, Michel, je bent een toppie. Dank je voor de geslaagde avond.


Zaterdag 3 november 2012, 21:03 uur

Lisette van Dijk

Hoi Michel,

Je show op onze BSO (dat is alweer een tijdje geleden) was echt super leuk.
De kinderen vonden het ge-wel-dig!!

Groetjes Lisette


Donderdag 11 oktober 2012, 21:12 uur

Ilse Hofland

Hallo Michel.
Op 3 oktober was je onze gast in voor een Allegoeds vakantie in Het Bosgoed te Lunteren. De vakantiegangers waren licht dementerend, waarvan sommige met hun partner.
Spannend was het om een goochelaar te ontmoeten. Maar wat hebben we met z’n allen genoten. Heel goed wist je in te spelen op de reacties die er kwamen. Kortom, voor herhaling vatbaar. Succes met alles wat je verder gaat doen.


Donderdag 11 oktober 2012, 18:28 uur

Herma van Gilst

Hallo Michel, alle onze gasten waren enthousiast over je optreden vrijdag 5 oktober. En wij ook heel gelukkig dat we het goede idee hadden om jou uit te nodigen. Veel succes verder.


Vrijdag 3 augustus 2012, 19:11 uur

Mike Scholten

Hey Michel,
Vorige week zondag ben je bij mijn zus Joanna op haar verjaardag geweest, en als verrassing haalde je je goocheldoos tevoorschijn.
Ik wist wel dat je het in je had; als klein jongetje op de familiedag deed je al wat truucjes, maar dit was echt zo fantastisch!! Echt geweldig!! Ik, en de rest van de gasten, heb(ben) enorm genoten!! Een aanrader voor ieder feestje, voor jong of oud!
Succes met je verdere goochelcarriere.
Groetjes,
Mike


Zaterdag 28 juli 2012, 14:39 uur

Marco en Merel van Lingen

19 juli 2012 heb je onze gasten en vooral de kinderen ontzettend vermaakt op onze bruidsborrel. We hebben alleen maar leuke en positieve reacties ontvangen. Enorm bedankt!

Groetjes Marco en Merel


Woensdag 6 juni 2012, 23:12 uur

Martinique Jaspers-Valentijn

Zondag 3 juni ben je helemaal afgereisd naar het zuiden van het land voor een optreden op het communiefeest van mijn dochter. Het hele optreden was in één woord geweldig. Iedereen heeft ervan genoten. Zowel de volwassenen als de kinderen, nog steeds heeft iedereen het erover. Het was voor ons vooral bijzonder dat je juist mijn ernstig zieke schoonmoeder vroeg om te “assisteren”, je wist hier niets van. Maar juist dit zal ons altijd bijblijven, bedankt Michel!

Wie weet zien we je hier in het zuiden nog eens!

Liefs van ons en vooral van Amy


Maandag 27 februari 2012, 21:08 uur

Jongerenvereniging de Klup

De carnavals-avond van Jongerenvereniging de Klup, was zeer geslaagd door jouw spetterende optreden!
Bedankt!


Zondag 13 november 2011, 22:22 uur

Nardi

In een woord geweldig wat hebben onze gasten genoten, ze waren er vol van echt een aanrader voor als je eens wat anders wil op een feest.
Nogmaals hartelijk dank voor je geweldige optreden.


Zondag 23 oktober 2011, 12:54 uur

Sanne van der Beek

Het was geweldig...wanneer krijg ik mijn BH terug ;-)


Maandag 17 oktober 2011, 11:05 uur

Auke van Stralen

Een optreden van Michel geeft een goed gevoel, doet mensen lachen, waarna zware zaken beter bespreekbaar zijn. Hij komt professioneel over en schakelt snel als omstandigheden veranderen. Michel heeft meerwaarde aan de management meetings van Essent gegeven.


Maandag 10 oktober 2011, 13:29 uur

Corry Kooij

Leuk optreden van goochelaar Michel bij de start van de Kinderboekenweek in de bibliotheek! Je kunt goed met kinderen én grote mensen omgaan!


Donderdag 6 oktober 2011, 15:04 uur

Marije

Heel erg genoten van je leuke optreden in de bieb gisteren!


Woensdag 5 oktober 2011, 16:47 uur

Joke

Vorige week donderdag heb je een optreden verzorgd voor groep 6 van onze (basis)school. Het was ontzettend leuk. De interactie met kinderen was prima en zeker de uitleg van een goocheltruc gooide hoge ogen!
Bedankt!


Donderdag 29 september 2011, 12:36 uur

Twan

hoi michel
het was super leuk toen je vanochtend 29 september bij ons in de klas kwam bij ons op school de wegwijzer zutphen
ik wil graag dat je nog een keer bij ons op school komt juf joke vond het ook helemaal top en met die munt en kaarten truuk was erg leuk
en nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg bedanktttttttttttttt
doei


Dinsdag 13 september 2011, 22:21 uur

Esther

Dag Michel,

Iedereen was enthousiast over je op het verjaardagsfeest van Martin, zowel de kinderen als volwassenen. Zeer goed en een aanrader voor anderen!


Maandag 29 augustus 2011, 11:30 uur

Anita Bulsink

Hallo Michel

Ik wil je nog even bedanken voor het prima optreden bij ons buurtfeest. Iedereen heeft genoten. Bedankt en succes in je verdere carriere.

Groet,
Anita Bulsink Varsseveld


Zaterdag 27 augustus 2011, 20:55 uur

Gerd Jan

Ey Michel!

Ken je me nog?

Ik hoorde dat mijn broertje je show erg leuk vond op de opening van de Bruggers op het CLV.
Nog steeds vind ik het erg vet wat je doet man!

groetjes, Gerd Jan


Vrijdag 26 augustus 2011, 08:57 uur

Albert Spits

Beste Michel,

de reacties op jouw optreden waren zeer positief en volgend jaar zien we je graag weer terug op de opening van de brugklassen.
Groet Albert Spits
kernteamleider brugklassen CLV


Woensdag 17 augustus 2011, 22:07 uur

De Graaf

beste michel,
heel erg bedankt voor wat jij hebt gedaan op ons feestje in het olde regthuis in tienhoven.
je bent een goede goochelaar en kan daarbij ook nog heel goed omgaan met oud en jong.
we zullen ongetwijfeld nog van je horen.
hartelijke groet evert en willy de graaf.


Zaterdag 6 augustus 2011, 21:25 uur

Jenny Vis

Beste Michel,
jij zorgde er mede voor dat ons laanfeest een groot succes werd. Bedankt hiervoor en veel succes verder.
Hans en Jenny Vis
Bennebroek


Woensdag 3 augustus 2011, 10:44 uur

Irma de Vos

Beste Michel,
Ik wil je bedanken voor je professionele manier van optreden, met ouderen en vooral met de kinderen.
Het was een groot succes en een ieder was laaiend enthousiast over je.

Ga zo door, entertainen is je op het lijf geschreven!!

Lieve groet Irma de Vos uit Bennebroek


Dinsdag 26 juli 2011, 15:37 uur

Rianne en Wilfred

Hoi Michel

Erg bedankt voor de magische middag die jij hebt verzorgd tijdens de kinderreceptie van onze bruiloft (15-07-2011). De kinderen hebben genoten en wij ook. Dus als je een goochelaar nodig hebt ben je hier aan het goede adres.

Bedankt!


Zondag 24 juli 2011, 13:46 uur

Koen van de Grift

Gegroet Michel

Gisteren heb je het 75e verjaardagsfeest van mijn vader perfect opgeleukt. Erg leuk om te zien hoe je jong en oud vol verbazing achter laat. Er zal nog lang over nagepraat worden.
Succes met je carriere en wie weet tot een volgende keer

Koen


Woensdag 20 juli 2011, 19:40 uur

Stien Eshuis

Hoi Michel
Jouw optreden overtrof mijn verwachtingen en de kinderen hebben er van genoten. Dat heb je ongetwijfeld meegekregen.
Dank je wel voor je waardevolle inbreng bij mijn afscheid van Panta rhei Deventer.
Hartelijke groet Stien Eshuis


Woensdag 20 juli 2011, 13:24 uur

Bjorn hoekman

hallo michel
Ik vond de show bij ons op school heel leuk op de panta rhei in deventer en ik vind je een goede goochelaar.

groetjes bjorn


Zondag 3 juli 2011, 22:34 uur

Familie Middelkamp

Hallo Michel,

Je bent echt een natuurtalent!

De gasten en wij vonden je afgelopen zaterdag geweldig tijdens ons 65-jarig feestje!

Hoort, zegt het voort!

Groetjes, familie Middelkamp uit Albergen.


Dinsdag 28 juni 2011, 22:29 uur

Rudi Wijnen

Hallo Michel

Jij hebt op ons feestje opgetreden, tot vreugde van iedereen.
Je hebt zelfs een oude rot in het vak der magische kunst ook verrast, die man was erg onder de indruk dus dat is een groot compliment waard, dus bij deze.

Heel veel succes, wij zullen je niet vergeten.

Groeten Hella Rudi en Niels Wijnen


Zondag 26 juni 2011, 18:46 uur

Amber van der Linde

Hee Michel!

Ik heb het genoegen gehad bij jou op school gezeten te hebben, en je hebt me elke keer weer verbaasd met al je magie. Je bent echt geweldig!

Liefs


Donderdag 9 juni 2011, 19:49 uur

Bert van de Scheur

Beste Michel,

Zaterdag 4 juni heb je ons 25-jarig huwelijksfeest een optreden verzorgd.

Voor de kleintjes heb je m.b.v balonnen figuren gevouwen. Dit was geweldig.
Ook je diverse goochelacts aan de tafels werden met plezier ontvangen. Vele gasten die ik naar je optreden hebben gesproken, zijn nog steeds verbaasd over je trucs.

Ga zo door, man!

Groeten,

Gea, Bert en Demi van de Scheur
Veenendaal, juni 2011


Dinsdag 7 juni 2011, 14:08 uur

Gerrit v d Geer

Beste Michel,

Nogmaals bedankt voor je fantastiche optreden tijdens het verjaardagsfeest van mijn vrouw. Idereen van jong tot oud heeft er geweldig van genoten.
Je gaat het vast nog ver brengen.
Heel veel sucses bij je verdere studie en het goochelen.


Dinsdag 24 mei 2011, 23:15 uur

Ineke Bisselink

Hoi Michel

Hartstikke bedankt voor jou optreden afgelopen zondag op onze familiedag. Jong en oud heeft er ven genoten. Hopelijk heeft de ontspanning die middag voor jou een goede invloed op de examenresultaten deze week. Heel veel succes met je laatste examens en natuurlijk met je verdere toekomstplannen.

Doei, Ineke


Maandag 9 mei 2011, 16:16 uur

Lisette

Ha Michel,

Ik wou je nog even laten weten dat iedereen erg enthousiast was over je show, zowel de kinderen als de pedagogisch werkers. Het was super leuk. Bedankt.

Groetjes Lisette


Maandag 25 april 2011, 19:30 uur

Wim van Wakeren

Hoi Michel,

Bedankt voor je medewerking aan ons mode event, waarbij wij onze nieuwste kleding showden. We hebben heel veel leuke reacties gehad op jouw optreden. De gasten waren erg onder de indruk. Het optreden van Martin Morero was leuk, maar jouw optreden deed er niks voor onder!

Vriendelijke groet,
Wim van Wakeren
Duo Fashion


Maandag 11 april 2011, 20:08 uur

Liesbeth en Niek

Meteen toen Michel gevraagd werd om een bijdrage te leveren aan een benefietoptreden voor Alpe d’HuZes (een actie voor KWF-kankerbestrijding) zei hij “ja”. En zo stond Michel zondagmiddag 10 april op het podium van de Metropool in Hengelo. Met zijn magische optreden boeide hij zowel de kinderen als de volwassenen. En dat deed hij allemaal ‘om niet’. Onder andere met zijn hulp hebben wij deze middag ruim 1.000 euro opgehaald voor KWF. Michel, bedankt voor je bijdrage!

http://www.alpjeop2010.blogspot.com


Donderdag 31 maart 2011, 16:11 uur

Henriëtte

Hallo Michel,

Wat hebben we een leuke reacties gehad op het optreden van jou, ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk en wat leuk dat je de kinderen erin betrekt. Je zag de kinderen denken, hoe doet hij dat nou. De volgende morgen waren onze kinderen nog helemaal in de ban van het goochelen en kwam de goocheldoos weer voor de dag. Nogmaals bedankt voor de magische middag en ga zo door!
Groeten van ons allemaal.
Henriëtte


Zondag 27 maart 2011, 10:59 uur

Christa en Gerard

hallo Michel,
nogmaals bedankt voor je geslaagde optreden gisteren bij het feestje ter gelegenheid van ons 30jarig huwelijk. wij en alle gasten genoten erg van jouw act, waarbij vooral de interactie met het publiek zeer geslaagd was. kortom: een aanrader voor ieder feest!
met vriendelijke groet,
Christa en Gerard


Vrijdag 25 maart 2011, 15:06 uur

De Haaikneuters

Michel,
de kinderen vonden het een fantastische show. Ze hebben genoten. Het paste perfect in de kindermiddag van carnaval. Bedankt!

Carnavalsvereniging de Haaikneuters


Woensdag 23 maart 2011, 21:04 uur

Prins Florisschool

Dag Michel,
We zijn heel enthousiast over jouw optreden in Cultura. Voor onze kinderen was het een aangename onderbreking van een intensieve dag.
Ze hebben zich prima vermaakt. De volgende dag werden de trucs in sommige groepen nog besproken. “Hoe kon dat nou.......” etc.
Hartelijk dank dat je voor ons wilde optreden en wellicht tot een volgende keer!


Maandag 21 maart 2011, 15:44 uur

Brooks Instrument B.V. Ede

Michel, door o.a. jouw bijdrage is de feestavond t.g.v. ons 50-jarig bestaan een groot succes geworden. Het was gaaf. Bedankt en ga zo door.


Maandag 21 februari 2011, 21:30 uur

R. van Druten - van de Pol

Beste Michel,
Nogmaals onze hartelijke dank voor het geweldige optreden wat je voor ons en onze gasten verzorgd hebt op mijn verjaardag, 20 februari 2011. Iedereen was vol lof en het was erg leuk dat je onze kleinkinderen er steeds bij betrok. We hebben er enorm van genoten en we vinden het fantastisch hoe jij op deze jonge leeftijd met mensen om weet te gaan, je zult het nog ver brengen. We wensen je heel veel geluk en succes toe.
Hartelijke groeten van Nico en Rietje van Druten.


Maandag 31 januari 2011, 09:44 uur

Familie Willemsen

Beste Michel
Nogmaals heel erg bedankt voor je optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest. Iedereen vond het echt helemaal geweldig. Kortom een groot succes! Dank je wel.
Heel veel geluk voor je toekomst.
Groetjes Familie Willemsen


Zondag 14 november 2010, 22:15 uur

Michael en Miranda

Beste Michel,

Bij deze willen wij even de complimenten overbrengen voor jouw optreden
afgelopen vrijdagavond op onze bruiloft!
De gasten vonden het allemaal super geslaagd!
Bedankt!

Groeten,

Michael en Miranda


Woensdag 10 november 2010, 14:38 uur

Ineke Bisselink

Hallo Michel,

Mijn moeder en ik hebben genoten van jouw optreden afgelopen zaterdag in het Barghse Huus. Jouw optreden was een geweldige en verrassende afwisseling die avond. Volgend jaar moet ik een familiedag organiseren en misschien dat ik jou daar goed bij kan gebruiken. Wie weet tot volgend jaar en veel succes met je optredens.

Doei, Ineke


Maandag 8 november 2010, 12:53 uur

Yvonne Hanraets

Beste Michel,
Namens alle bezoekers van de Dag van de Vrijwilliger 2010 in Venray bedank ik je voor het geweldige optreden deze dag.
Mede dank zij jouw optreden hebben we een magisch feest kunnen vieren.
Succes met alles wat je in de toekomst mag gaan doen!


Zondag 7 november 2010, 13:05 uur

Ben Beijer

Dag Michel,

Graag willen wij je mede namens de directie en medewerkers van het Barghse Huus, maar ook alle deelnemers aan Open Podium Amphion on Tour 2010 laten weten dat wij geweldig hebben genoten en onder de indruk waren van jouw gastoptreden op deze mede daardoor succesvolle avond.
Ook na het optreden werd je naam in het theatercafé tot zeer laat genoemd als een van de grote verrassingen van deze avond.
Ook onze complimenten hoe je heel spontaan de mensen in het theatercafé na afloop aan de tafeltjes en bar verraste met je magic kunsten.
Wij zijn er zeker van dat er een grote toekomst voor je open ligt, en zullen je graag verder aanbevelen.
Wij wensen je alle succes van de wereld.

Hartelijke groet, namens Open Podium Amphion on Tour,
Anke en Ben Beijer


Woensdag 3 november 2010, 14:02 uur

Jenny te Brake

Woensdagmiddag 27 oktober is voor de vakantiegasten in het Roosevelthuis te Doorn door jouw aanwezigheid een onvergetelijke middag geworden. De goocheltrucs en je gezellige babbel zijn de mensen nog lang niet vergeten. We (dat zijn de gasten en de vrijwilligers) hebben geweldig genoten. Dank nogmaals voor je bijdrage aan een heel intensive week waarin zorg voor je medemens voorop staat.
Namens ons allemaal Jenny te Brake IKA groep Achterhoek.


Maandag 1 november 2010, 19:10 uur

Familie Nell

Afgelopen zaterdag 30 oktober heb je een zeer leuke bijdrage geleverd aan onze 25-jarig feest. Wij hadden je al eens zien optreden en weer verbaasde het ons hoe goed jij je goocheltrucs beheerst. Daarbij heb je ook nog een leuke babbel wat de act compleet maakt. Al onze gasten hebben alleen maar lovende woorden over jou gesproken. We kunnen jou optreden daarom ook zeker aanbevelen. Dus mensen wil je een leuke feestavond met daarbij een stukje entertainment, kies dan voor Michel.


Maandag 25 oktober 2010, 15:54 uur

Actium

Afgelopen vrijdag (22 oktober 2010) heb jij meegeholpen bij de boekpresentatie over het bouwproject ‘Dichtershof’ in Assen. Het boek dat gepresenteerd zou worden, heb jij tevoorschijn getoverd. Erg leuk gedaan! De sfeer was direct wat ontspannender. De genodigden vonden je aanwezigheid erg leuk.

Bedankt namens Actium


Maandag 18 oktober 2010, 11:44 uur

Marit

In augustus heeft Michel bij ons een optreden gedaan als tafelgoochelaar. Er waren zeer veel positieve reacties over zijn goochelkunsten. Het is zeker de moeite waard om hem te boeken op een feest of Event. Dankjewel Michel namens alle Event Creators! :)


Woensdag 13 oktober 2010, 17:19 uur

Familie van Bokhorst

Op 9-10 hadden wij een feest vanwege mijn 60-jarige verjaardag. Op het feest waren 75 gasten. De reacties van de gasten waren: een leuke goochelaar met leuke trucs. Voor een Engelstalige gast deed Michel het in het Engels. Leuk voor een groepsfeest!


Donderdag 7 oktober 2010, 19:05 uur

Familie Brinkman uit Zutphen

Michel verzorgde een hartstikke leuke goochelshow voor de kinderen tijdens het kraamfeest van onze jongste telg. Ook de volwassenen waren zwaar onder de indruk van zijn trucs! Na afloop maakte hij nog hele leuke ballonfiguren voor de kids. Onze oudste dochter heeft hem ook nog mogen assisteren en ze glunderde er helemaal van (terwijl ze het bij voorbaat erg spannend vond). Michel speelt helemaal op zijn publiek in en wij kregen ook erg enthousiaste reacties van de gasten achteraf. Bedankt Michel!


Maandag 4 oktober 2010, 09:45 uur

Dianne Schellekens

Michel heeft een aangename bijdrage geleverd aan ons 250-maandenfeest. Hij mengde zich moeiteloos onder de feestgangers en zijn goocheltrucs leverde hem spontaan applaus op. Michel bedankt!


Woensdag 29 september 2010, 16:30 uur

Familie Ekelmans

Hallo Michel!
Onze jaarlijkse B.B.Q. was mede door jou een daverend succes, zowel voor groot als klein. Iedereen was dan ook dolenthousiast. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Dus hopelijk tot volgend jaar! Nogmaals bedankt en heel veel succes met je verdere optredens. Groetjes van ons allemaal!


Zondag 26 september 2010, 12:51 uur

Familie Moll

Wij hadden Michel geboekt voor een feest met 30 kinderen welke het allemaal enorm leuk en spannend vonden. Ook de volwassenen hebben genoten. Tevens heeft Michel nog geholpen met het vinden van een andere artiest (ballonnenclown). Kortom super gedaan en voor iedereen aan te bevelen.


Zaterdag 25 september 2010, 20:25 uur

Nikita

Van jong tot oud zat geboeid te kijken (leeftijd van 2 tot 60 jaar). Vooral mijn 3-jarige achternichtje vond het geweldig dat ze deze meneer mocht helpen.
Een goede sfeer, veel lachen en soms ja leek je even van slag van sommige reacties.
Na het optreden bleven veel mensen over het optreden napraten, hoe kan dit, ik sta er met mijn neus bovenop en toch zie ik niet hoe hij het doet.
Voor ons een zeer geslaagde avond.

Groetjes de familie Kroon


Zaterdag 31 juli 2010, 20:37 uur

Alex, Mieke, Caren en Rob Tol

Michel heeft op vakantie alle gasten en personeel van het hotel waarin wij verbleven versteld doen staan van zijn superleuke trucs. De kaarten tovert hij werkelijk overal vandaan. Echt geweldig! Wat hij alleen al heeft laten zien met een normaal spel speelkaarten is ongekend. Michel, we hebben geweldig van je genoten en zullen zeker contact met je houden.


Zondag 25 juli 2010, 11:06 uur

John Schelfhorst

We hadden een jaarlijkse buurtBBQ. Met 75 mensen waarvan 15 kinderen en de oudste deelnemer was 82 jaar. Michel wist deze mensen allemaal te boeien. Niet alleen door zijn enthousiasme, maar vooral door goed in te spelen op deze leeftijdsverschillen. Buitengewoon gedreven, hij wist niet van ophouden. Echt waar voor uw geld. Een entertainer die het ver zal brengen. Een echte aanrader. We hebben genoten van zijn jeugdig professionalisme. Michel bedankt, we hebben echt genoten. John Schelfhorst te Lieren (Gld.)


Zaterdag 17 juli 2010, 14:03 uur

Familie van Giessen

Na ons feest hebben we een aantal van de genodigden gesproken en wil ik je graag laten weten dat we hele leuke reacties hebben gehad over je optreden. Mensen vonden het erg leuk en je was zeer enthousiast. Ze snapten er niets van hoe je het zo snel allemaal voor elkaar kreeg met alle trucs. Kortom: niets dan lof!!
Nogmaals bedankt dat mede dank zij jou onze American Party zo’n geslaagde avond was. (en over het weer hebben we het gewoon niet meer!!!!)

Groetjes,
Familie van Giessen, Zaltbommel


Maandag 12 juli 2010, 12:56 uur

NCFS

Beste Michel,

Tijdens het Groot Veenendaals Dictee in maart dit jaar heb je de deelnemers en andere aanwezigen vermaakt met jouw fantastische kunsten. De NCFS is jou heel dankbaar voor je inzet en het was een hele geslaagde actie met een mooie opbrengst voor de NCFS. Heel veel dank namens de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Maandag 3 mei 2010, 23:09 uur

Jacqueline

Op een magische manier wist je de kinderen op het verjaardagsfeestje stuk voor stuk te boeien. Vele van hen (eigenlijk allemaal) zijn met enthousiaste verhalen thuis gekomen.

Namens de kinderen, ontzettend bedankt voor de magische show die je hebt neergezet. Het was absoluut de moeite waard!!!

Groeten
Jacqueline


Maandag 3 mei 2010, 09:11 uur

Hannah de Winter

Hoi Michel,
Op de avond dat onze nieuwe almanak gepresenteerd ging worden met als thema manipulatie kon jij niet ontbreken! Iedereen (een dikke 120 studenten) was van je onder de indruk. We hebben vele leuke reacties gekregen over de avond! Ik denk zelfs dat je een paar harten hebt veroverd (onder andere die van de barvrouw). Wellicht komen we je dus nog weleens tegen in Wagenigen. In ieder geval ontzettend bedankt voor je bijdrage aan deze avond!


Dinsdag 6 april 2010, 10:06 uur

Kees Kloet

Hoi Michel,
Op 25 maart 2010 was je spontaan te gast op het Groot Veenendaals Dictee, georganiseerd door Rotary. Mede omdat je één van de goede doelen, de NCFS, wilde ondersteunen. Naast het grote ontzag dat ik voor je heb, wat je goochelt, hoe je verrast, heb ik de meeste bewondering voor wie je bent en blijft. Terecht zijn organisaties en mensen waar jij voor kan goochelen daar ook trots op. Ik ook. Jij kan dingen die niet kunnen. Maar je blijft de jongen, de jongeman, die harten verovert van mensen en dat graag deelt met ieder die ervan geniet. Ik hoop dat niemand dat bij je wegtovert. Laat veel mensen genieten van wie je bent en wat je kan. Dank.


Dinsdag 6 april 2010, 09:32 uur

Businessclub SGV

Michel heeft naar volle tevredenheid twee avonden bij onze businessclub verzorgd.
De aanwezigen waren zo enthousiast, dat wij hem voor meerdere avonden hebben vastgelegd.


Vrijdag 29 januari 2010, 19:45 uur

Conciërge CLV

Hey Michel,
De open dag op het CLV deed je helemaal toppie.
Ik las dat je af en toe ook in het ziekenhuis op treed. Wanneer je zin hebt, kun je je aanmelden mij onze stichting.

Hartelijke groet,
Niels (De beste conciërge van Nederland in 2008 en nog steeds onverslagen)


Maandag 18 januari 2010, 23:15 uur

Ben

Hoi Michel,
Welkom bij het Open Podium in schouwburg Amphion te Doetinchem op dinsdag 26 januari 2010. Veel plezier en succes!


Woensdag 6 januari 2010, 18:53 uur

Esther van de Pol

Ha Michel,
Wauw, het verjaardagsfeestje van Romy zit er weer op! Het spelen in de gymzaal was al leuk, maar waar alle kinderen uiteindelijk echt niet over uitgepraat raakten, was jouw goocheloptreden bij ons thuis.
Voor mij is het al een enorme kunst om de aandacht van alle 16 kinderen (7-9 jaar) op je gericht te krijgen; maar zoals jij ze wist te vermaken, is ronduit knap. Het eerste wat ze allemaal zeiden toen ze thuiskwamen, was “ Er was een echte goochelaar!!” en ik ben ervan overtuigd dat ze het deze week nog vaak over je zullen hebben.
Veel succes met je verdere optredens en reuze bedankt!


Vrijdag 18 december 2009, 11:35 uur

Wilma Rijskamp

Hoi Michel,

Ik wil je nog bedanken voor het fantastische optreden dat jij verzorgd hebt op ons Sinterklaasfeest. De kinderen (en ook de volwassenen!) hingen aan je lippen en keken hun ogen uit. De show was vorig jaar al een succes maar dit jaar zeker net zoveel. We boeken je alvast voor volgend jaar! Succes met je optredens, fijne kerstdagen en een succesvol 2010. groetjes Wilma Rijskamp HZW Accountants & Belastingadviseurs


Zondag 4 oktober 2009, 07:28 uur

Frank en Cindy Wamelink

Echt super!
we wisten al dat je een top website kon bouwen.
Nu blijk je ook nog een super goochelaar te zijn.
We wensen je alle succes toe.


Maandag 14 september 2009, 11:08 uur

Wim Maessen

Beste Michel,

Heel veel dank voor je prachtige goochelact bij de kennismakingsdagen van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening (Hogeschool Utrecht) Onze studenten vonden het geweldig. De dag erna was je steeds onderwerp van gesprek. Je optreden was professioneel, dynamisch en heel goed afgestemd op de doelgroep. We hebben allemaal genoten. De BH truc was super. Dit zouden we allemaal wel willen kunnen. Heel veel succes met je carriere en mogelijk tot volgend jaar.


Zondag 13 september 2009, 17:59 uur

Henk van Bulken

hoi michel
je was gisteren weer lekker bezig met je goocheldoos iedereen was dik tevreden
en ze vroegen waar heb je die nou weer vandaan getoverd haha
echt top


Woensdag 9 september 2009, 14:32 uur

Michel van Grinsven

Hallo naamgenoot,
Strakke website heb je.
Als iemand twijfelt of hij je moet boeken, verspillen ze tijd. Gewoon boeken! Michel is een kundig, en aardig iemand, die met enhousiasme met goochelen bezig is. Netjes en verzorgd en altijd vriendelijk en beleefd.

Michel, ik zie je graag weer een keer op een goocheldag of waar dan ook!


Woensdag 2 september 2009, 10:46 uur

Wilhelmina Kinderziekenhuis

Hoi Michel,

Al weer je derde optreden gezien in het theater van het WKZ, met veel plezier en professionaliteit en elke keer weer nieuwe trucs. Niet alleen leuk voor alle kinderen hier, maar ook voor hun ouders en begeleiders. En daarna altijd nog wat kinderen op de afdeling die je kunsten willen zien: indrukwekkend, zowel voor hen als voor jou. Ik hoop dat je ons theater nog vaak bezoekt.

groet Ewout (coördinator kindertheater WKZ)


Maandag 24 augustus 2009, 17:37 uur

Michèle

Hoi Michel,
Nogmaals heel erg bedankt voor je optreden op de Schoonenburg BBQ. Iedereen vond het echt helemaal geweldig. En de kinderen zijn het hele weekend druk geweest met jouw trucs na te doen. Kortom een groot succes!

Groetjes, Michele


Donderdag 13 augustus 2009, 15:29 uur

Rik en Erica Uiterwijk

Hoi Michel,

Wat een strakke website! Ziet er goed uit hoor! Je optreden tijdens onze bruiloft was een groot succes. Mensen komen er nog geregeld op terug. Je veelzijdigheid zal je nog ver brengen. Een betoverende toekomst gewenst!!


Dinsdag 11 augustus 2009, 16:08 uur

Janneke van den Brink

Hoi Michel,

Wat leuk, een eigen website! Ik wilde nogmaals even kwijt dat je een geweldig optreden hebt verzorgd in juli voor de groep achters van de Grondtoon.
Een aanrader!

Groetjes, Janneke


Zondag 9 augustus 2009, 15:52 uur

Mirjam

Ha die Michel,
Wat is ie toppie! Gefeliciteerd, ben helemaal trots op je! Super overzichtelijk en mooie foto’s, maar ja, dat ligt aan het onderwerp natuurlijk :-)
Succes ermee, groetje
Mir


Vrijdag 7 augustus 2009, 21:02 uur

Nelleke

Ontzettend leuk gedaan.... ik ben benieuwd wanneer Vegas volgt!


Dinsdag 4 augustus 2009, 15:00 uur

Magdalen

Hallo, Michel !

Eine gelungene Website, übersichtlich mit den nötigen Informationen, nicht überladen, prima Fotos......absolut professionell.

Viel Erfolg hiermit und weiterhin viel Spaß beim Verzaubern Deines Publikums.

Viele Grüße aus Oberhausen
Magdalen


Maandag 3 augustus 2009, 11:19 uur

Michiel

Ha die Michel. Een mooie en professioneel ogende site!


Zaterdag 1 augustus 2009, 13:33 uur

Lars

Hallo Michel,
endlich hast du auch mal eine eigene Homepage.
Ist übrigens sehr gut geworden.

Wer auch immer das liest... ich kann euch nur sagen, das Michel van Zeist einer der besten Zauberer ist die ich kenne. Er war bei mir an der Schule zu besuch und hat es geschafft alle mit einer Spontan-Vorführung zu verzaubern.

Michel mach weiter so!

freundliche Grüße aus Deutschland,
Lars


Zaterdag 1 augustus 2009, 00:35 uur

Angela

Hallo Michel,

Ik kijk er alweer naar uit van je goochelkunsten te kunnen genieten na de zomer.
Je site is echt ontzettend gaaf geworden!

Fijne vakantie nog,

Angela