Magic by Michel Magic by Michel

Michel goochelt tijdens zijn onemanshow een dikke grijns op ieders gezicht.


"Een show met vaart, perfectie, magie, lef en samenspel", aldus een journalist van De Gelderlander. Op een podium (of iets wat erop lijkt) presenteert Michel een wervelende show voor 25 tot 250 personen. Stand-up magic zonder hoge hoed en konijn.
Vraag vrijblijvend een offerte aan via 0318-727828, 06-20285267 of info@michelvanzeist.nl.

Centrale show

Michels bühne-act staat garant voor hoogstaand entertainment. Genieten met een hoofdletter G. Onbegrijpelijke goocheltrucs en droge humor zijn de belangrijkste ingrediënten van Michels magic show. In het bedrijfsleven, maar ook tijdens privéfeesten wordt deze podiumshow enthousiast ontvangen.

Michel van Zeist is een podiumbeest pur sang. Hij wordt geroemd om zijn authentieke stijl en improvisatietalent. Met luchtige conferences weet deze goochelende grappenmaker jong en oud te boeien.

De truc als middel, niet als doel

Entertainen is wat Michel het liefste doet. Met behulp van alledaagse attributen creëert hij een unieke sfeer. Geen saaie, ingewikkelde kaarttrucs, maar veelal visuele goochelacts. Goochelaar Michel verscheurt een krant en maakt deze heel, laat een bankbiljet verdwijnen en terugkomen op een onmogelijke plek of leest de gedachten van een toeschouwer. Lachende en verbaasde gezichten zijn het doel.

Goochelaar in het theater

Toneelgoochelaars die gebruikmaken van speciale belichting of geheime gaten in de podiumvloer zijn passé. Michel presenteert een eigentijds programma. Snel, scherp, stijlvol en met een knipoog naar de actualiteiten. Zijn theatershow kan ook op andere locaties dan het theater worden opgevoerd.

Informeer naar de mogelijkheden.