Magic by Michel Magic by Michel

Tafelgoochelaar Michel van Zeist maakt het onmogelijke mogelijk bij uw gasten aan tafel.


Tafelgoochelen is populairder dan ooit. Als rondlopende goochelaar mengt Michel zich onder uw gasten en zorgt hij voor een sublieme sfeer. Trucs met o.a. bankbiljetten, munten, speelkaarten, horloges en mobiele telefoons passeren de revue.
Tafelgoochelaar Michel boeken? Neem contact op via 0318-727828 of 06-20285267.

Tafelgoochelaar

Op wonderbaarlijke wijze verandert 5 euro in 50 euro, smelten elastiekjes ineen en komt een verdwenen trouwring tevoorschijn in een theezakje. Een kleine act met grote impact. Aan tafel entertaint goochelaar Michel uw gasten met alledaagse attributen.

Tafelgoochelaar Michel is een graag geziene gast op onder meer bedrijfsfeesten, beurzen, borrels en bruiloften. Hij treedt op in heel Nederland en heeft voor vrijwel elke gelegenheid een geschikt programma. Met een optreden van deze rondlopende goochelaar bent u verzekerd van hoogstaand entertainment.

De populariteit van close-up magic

Door televisieprogramma's als Magician impossible (Dynamo), Mindf*ck (Victor Mids) en It's a kind of magic (Steve Carlin) heeft het klassieke goochelen plaatsgemaakt voor table magic 2.0. De zwartgeklede goochelaar op het podium - vaak met hoge hoed en konijn - is passé. Vandaag de dag vindt de magie vlak onder de neus van de toeschouwers plaats.

Magische dinnershow

Lekker dineren en ondertussen genieten van een magische show? Michel heeft een act die hij in elk restaurant en hotel kan vertonen. Goochelen op de vierkante centimeter, bij uw gasten aan tafel. Een unieke belevenis!

Tafelgoochelaar

Veelgestelde vragen over tafelgoochelen

Antwoorden op veel gestelde vragen geven mogelijk ook antwoord op úw vraag.

U kunt uw vraag natuurlijk ook telefonisch of per e-mail stellen.

Op welke locaties is tafelgoochelaar Michel inzetbaar?

Michel is als tafelgoochelaar op vrijwel elke locatie inzetbaar. Hij werkt veel in hotels, restaurants en cafés. Ook op andere locaties zoals boten, musea en kastelen is het tafelgoochelen geschikt. Of de gasten nu aan tafel zitten, bij een statafel staan of misschien wel helemaal niet in de buurt zijn van tafels, dat maakt niet uit. Tafelgoochelaar Michel presenteert een mobiele act die hij zowel binnen als buiten (bij goed weer) kan vertonen.

De belangrijkste voorwaarde voor het tafelgoochelen is dat iedereen zich goed verstaanbaar kan maken. Harde achtergrondmuziek doet afbreuk aan de goochelact.

Voor welke gelegenheden is tafelgoochelaar Michel inzetbaar?

Michel weet voor bijna elke gelegenheid een passend programma te presenteren.

Een kleine greep: afscheid, afscheidsfeest, babyborrel, barbecue (bedrijfsbarbecue, buurtbarbecue, familiebarbecue, straatbarbecue), bedrijfsborrel, bedrijfsetentje, bedrijfsevenement, bedrijfsfeest, bedrijfsopening, bedrijfsuitje, bedrijfsweekend, borrel, bruiloft, bruiloftsfeest, business event, buurtfeest, carnaval, carnavalsfeest, communie, communiefeest, congres, diner, eindejaarsfeest, etentje, evenement, examenfeest, familiebijeenkomst, familiedag, familiefeest, familieweekend, feest, feestavond, feestweek, festival, gala, high tea, housewarming, huwelijk, huwelijksfeest, jaaropening, jaarsluiting, jubileum, jubileumfeest, kerstborrel, kerstdiner, kerstfeest, kerstviering, kick-off, nieuwjaarsbijeenkomst, nieuwjaarsborrel, nieuwjaarsreceptie, open dag, opening, oudejaarsborrel, pensioenfeest, pensionering, personeelsfeest, personeelsuitje, productlancering, productpresentatie, receptie, relatie-evenement, reünie, schoolfeest, seminar, sinterklaasfeest, sinterklaasviering, teambuildingsdag, themafeest, trouwerij, trouwfeest, tuinfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, winkelopening, zakelijk evenement.

Benaming

Een tafelgoochelaar (table magician) goochelt vaak aan tafel, maar is er niet van afhankelijk; ook zonder tafels is zijn optreden een succes. Daarom heeft de benaming rondlopende goochelaar (walkaround magician) in sommige situaties de voorkeur. Tijdens goochelkampioenschappen worden vaak de benamingen micromagiër en close-upgoochelaar gehanteerd.