Magic by Michel Magic by Michel

Beursgoochelaar Michel van Zeist zorgt voor meer bezoekers bij uw beursstand.


Met mobiele goochelacts die aansluiten bij uw bedrijf laat beursgoochelaar Michel een onuitwisbare indruk achter op bezoekers van uw stand. Michel goochelt met uw producten en zorgt voor een positieve sfeer. Door een beursoptreden van Michel krijgt u gegarandeerd meer potentiële klanten.
Wilt u op een originele manier nieuwe klanten aanspreken? Neem vrijblijvend contact op.

Beursgoochelaar

De tijd dat nieuwe klanten geworven werden met schreeuwerige slogans en agressieve acquisitie is voorbij. Klanten op een subtiele manier binden en vasthouden lijkt de oplossing. Beursgoochelaar Michel biedt uitkomst: met korte, snelle goochelacts entertaint hij de bezoekers van uw stand en zorgt hij voor meer leads.

Op de beursvloer voelt Michel zich als een vis in het water. Vol enthousiasme spreekt hij bezoekers aan en betrekt hij hen in een magische show. Humoristische, interactieve acts met een knipoog naar uw bedrijf.

Goochelaar Michel van Zeist als gezicht van uw campagne

Wilt u Michel breder inzetten? Dat kan. Naast een optreden op de beurs kunt u hem bijvoorbeeld laten figureren in het campagnefilmpje, als goochelaar en/of presentator. Ook het in de campagne verwerken van op maat gemaakte goochelacts behoort tot de mogelijkheden.

Goochelen met giveaways

De met uw bedrijfsnaam of logo bedrukte aanstekers, pennen en usb-sticks zijn niet veilig in de handen van Michel. Ze verschijnen, verdwijnen, verdubbelen of veranderen in een heel ander voorwerp. Hoe leuk is het om uw relatiegeschenk op een magische manier te overhandigen aan (potentiële) klanten?

Voorbeelden van beursshows

Michel goochelde op talloze beurzen in opdracht van de meest uiteenlopende bedrijven. Lees onderstaande voorbeelden om inzicht te krijgen in wat beursgoochelaar Michel voor u kan betekenen.

1. Goochelaar op de horecabeurs

In september 2013 werkte Michel enkele dagen op de horecabeurs. In opdracht van een Twentse horecagroothandel goochelde hij met groente en fruit. Een gesigneerd bankbiljet verdween en kwam tevoorschijn in een sinaasappel. En het aloude balletje-balletje werd gespeeld; met drie walnootschalen en een erwt. Als finale werd het nieuwe product van deze horecaonderneming op magische wijze geïntroduceerd.

2. Goochelen op de consumentenelektronicabeurs

Michel gaf enkele jaren geleden acte de présence in het Efteling Theater. Hij trad op in opdracht van een wereldwijd opererende fabrikant van fotocamera's. Het optreden maakte deel uit van een grote reclamecampagne. Michels magische conference over het fototoestel zorgde voor veel verbaasde gezichten.

3. Magisch entertainment op de internationale schoenenbeurs

Michel is het gezicht van een bekende schoenfabrikant. Tijdens de internationale schoenen- en lederwarenbeurs betovert hij bezoekers door te goochelen met onder meer schoenen, schoenlepels en schoenspray. Door zijn aanwezigheid weten beursbezoekers hun weg naar de stand makkelijk en snel te vinden.

Benieuwd wat Michel voor u kan betekenen? Vraag een vrijblijvend voorgesprek aan.