Magic by Michel Magic by Michel

Goochelaar Michel verzorgt magisch entertainment in Wageningen.


Met de aanwezigheid van deze in Wageningen geboren goochelaar wordt uw feest of evenement zonder twijfel een groot succes. Kleine voorwerpen als horloges, munten en trouwringen zorgen voor grote reacties. Aanbevolen door Hans Kazàn!
Boek een goochelaar in Wageningen via 0318-727828 of info@michelvanzeist.nl.

Goochelaar Wageningen

Lachende en verbaasde gezichten zijn het gebruikelijke gevolg van een optreden van goochelaar Michel. Hij is een van de meest gevraagde goochelaars in de provincie Gelderland. Met de aanwezigheid van deze gepassioneerde goochelkunstenaar wordt uw feest in Wageningen zonder twijfel een groot succes.

Magic is hot. Mede door de populariteit van televisiegoochelaars als Dynamo, Nicholas en Victor Mids is de aandacht voor de eeuwenoude goochelkunst gestegen tot een magisch hoogtepunt. Wilt u uw gasten een magische ervaring laten beleven - real life? Nodig goochelaar Michel uit in Wageningen en u bent verzekerd van hoogstaand magisch entertainment.

Wie is Michel?

Michel is een artiest pur sang. Al vanaf zijn achtste houdt hij zich bezig met goochelen. Hij heeft zich gespecialiseerd in live entertainment. Geen acteurs, geen cameratrucs. Deze goochelaar presenteert goocheltrucs die vlak onder de neus van willekeurige toeschouwers plaatsvinden. Komische kaarttrucs, maar ook acts met bijvoorbeeld horloges, telefoons en trouwringen. Aan tafel en soms op het podium.

Michel wordt geroemd om zijn improvisatietalent. Humor en interactie staan centraal tijdens zijn optredens. Hij past zijn shows altijd aan de doelgroep aan, zodat u verzekerd bent van geschikt entertainment voor uw gasten in Wageningen.

Aanbevolen door Hans Kazàn

In een YouTube-filmpje vertelt Hans Kazàn over Michel van Zeist. Nederlands bekendste goochelaar beveelt zijn jongere collega van harte aan.

"Hallo, ik ben Hans Kazàn en ik wil u iets vertellen over Michel, Michel van Zeist. Hij was een jongetje van een jaar of 8, 9 en toen kreeg ik zo ontzettend veel brieven van hem. Brieven, mailtjes. Hij wilde graag goochelaar worden. En hij was een echte fan van Hans Kazàn als goochelaar. Hij keek naar onze programma's en zijn grote wens was om ooit zelf de toverstok ter hand te nemen. En tot onze grote verbazing is hem dat uiteindelijk echt gelukt. Op dit moment treedt Michel op als goochelaar op feesten, op evenementen, op zakelijk bijeenkomsten en dat doet hij geweldig. Dus, als u op zoek bent naar een goochelaar en Hans Kazàn is toevallig even niet in de buurt, dan neemt u gewoon contact op met Michel van Zeist. En ik beloof u: daar zult u geen spijt van hebben."


Hoe boekt u een goochelaar in Wageningen?

Zoekt u een goochelaar in Wageningen? Neem contact op voor meer informatie. Vermeld duidelijk wat de gelegenheid is, hoeveel personen er ongeveer worden verwacht en om welke datum en locatie het zou gaan. Michel maakt dan een vrijblijvende offerte voor een optreden in Wageningen of omgeving.

Michel is een graag geziene goochelaar in het Wageningse bedrijfsleven, maar werkt ook veel in opdracht van particulieren, verenigingen en stichtingen.

Tafelgoochelaar in Wageningen huren

Hoe mooi is het als de gasten van uw feest in Wageningen het zichtbaar naar hun zin hebben? Vanaf de eerste minuut dat deze rondlopende goochelaar aanschuift bij uw gasten aan tafel, heeft hij de lachers op zijn hand. Trucs met alledaagse voorwerpen als bankbiljetten, munten, speelkaarten, horloges en mobiele telefoons passeren in rap tempo de revue. Naast de magie is het samenspel met het publiek een belangrijke ingrediënt van zijn goocheloptreden. Deze kale tafelgoochelaar boeit de aanwezigen in Wageningen met verbazingwekkende en vernieuwende goochelacts.

Vergroot uw business met een beursgoochelaar

Met goochelaar Michel bij uw beursstand in Wageningen bent u gegarandeerd van meer (potentiële) klanten. De beursgoochelaar zorgt voor reuring en werkt als het ware als een magneet; binnen een mum van tijd is uw stand afgeladen vol. Aan de hand van snelle, stijlvolle trucs creëert Michel aandacht voor uw bedrijf en product. Desgewenst verwerkt Michel uw producten in zijn act. Op die manier maakt u een onvergetelijke eerste indruk in Wageningen en zullen beursbezoekers u beter onthouden.

Goochelshow voor grote groepen

Michel is een meester in het kleine goochelwerk, maar ook op podia kan hij een passend programma presenteren. Deze goochelaar verzorgde het voorprogramma van artiesten als Karin Bloemen, Yes-R en Jeroen van der Boom. Tijdens zijn theateract van 15, 30 of 45 minuten verbaast Michel jong en oud. Geschikt voor groepen tot ongeveer 300 man.

Magisch maatwerk in Wageningen

Uw product op een wonderbaarlijke wijze lanceren? Uw campagne op een magische manier vormgeven? Michel denkt graag met u mee. Bel of mail voor een vrijblijvende brainstormsessie.

Goochelworkshop voor het bedrijfsleven

Tijdens de workshop goochelen in Wageningen worden enkele geheimen van de goochelaar ontrafeld. Simpele trucs worden stap-voor-stap doorgenomen en kunnen ter plekke door de deelnemers worden uitgevoerd. Hoe laat je een potlood zweven? Hoe vind je de gekozen speelkaart terug? Hoe laat je een muntje verdwijnen? Michel legt het uit.

Show voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar

Kinderen in Wageningen zullen op het puntje van hun stoel zitten als kindergoochelaar Michel ten tonele verschijnt. Deze goochelende grappenmaker boeit het jeugdige publiek met zijn vrolijke goochelacts. Ook de aanwezige volwassenen (bijvoorbeeld juffen, meesters of ouders) zullen volop van de show genieten. De kindershow wordt vaak vertoond op basisscholen of bij bedrijven en verenigingen als voorprogramma van Sinterklaas. Michel werkt als schoolgoochelaar vaak bij aanvang of ter afsluiting van het schooljaar.

Presentator van evenementen in Wageningen

Naast zijn activiteiten als goochelaar is Michel werkzaam als presentator. Hij heet uw gasten welkom in Wageningen en kondigt artiesten aan en af. En passant goochelt hij met taal. Met Michel als gastheer en gezicht van uw evenement weet u zeker dat het programma in goede banen verloopt.