Magic by Michel Magic by Michel

Michel presenteert als kindergoochelaar een vrolijke voorstelling vol visuele trucs.


Kinderen van ongeveer 6 tot en met 12 jaar zitten op het puntje van hun stoel als goochelaar Michel ten tonele verschijnt. Tijdens zijn luchtige, ludieke kindershow wordt er veel gegoocheld en gelachen.

Informeer naar beschikbaarheid via 0318-727828, 06-20285267 of info@michelvanzeist.nl.

Kindergoochelaar

Tijdens zijn goochelshow neemt Michel groepen tot ongeveer 250 kinderen mee naar de wonderlijke wereld waar het onmogelijke heel even mogelijk lijkt. Een magic show die door jong en oud positief zal worden ontvangen. Enkele hoogtepunten: een magische variatie op Lingo, de Ice Bucket Challenge nieuwe stijl en de oudste goocheltruc allertijden in een modern jasje.

De lat ligt hoog als het gaat om magisch entertainment voor kinderen. De jeugd is de laatste tijd overspoeld door goochelaars op televisie en videosites als YouTube en Vimeo. Om tijdens een liveoptreden indruk te maken op jongeren, moet je van goeden huize komen. Michel weet wat kinderen boeit. Deze kindvriendelijke goochelaar presenteert gedurende 30 à 45 minuten een humoristisch, interactief en eigentijds programma.

Geen clown

Het gebeurt nog wel eens dat mensen een goochelaar verwarren met een clown. Een clown is vaak kleurrijk gekleed, is geschminkt en maakt voornamelijk grappen. Een goochelaar, zoals Michel, is doorgaans netjes gekleed en presenteert stijlvolle en veelal lachwekkende goochelacts. Een clown werkt eigenlijk uitsluitend voor kinderen, een goochelaar werkt veel voor volwassenen, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven. Desalniettemin maakt Michel regelmatig uitstapjes naar onder meer basisscholen, bibliotheken en het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Schoolgoochelaar

Michels kinderprogramma is uitermate geschikt voor zowel de onder- als bovenbouw van de basisschool. De show kan voor beide groepen tegelijkertijd worden opgevoerd, of juist gesplitst. Een verantwoorde voorstelling voor kinderen tussen ongeveer 6 en 12 jaar. Ook de aanwezige volwassenen (juffen, meesters en ouders) worden bij de show betrokken en zullen volop genieten. Leuk als opening of afsluiting van het schooljaar, of bijvoorbeeld bij het afscheid van de directeur.

Themashows

Michel kan zijn kindershow aanpassen naar verschillende thema's. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerst en de Kinderboekenweek. Let op! Een themashow staat niet volledig in het teken van het thema, maar bevat enkele toespelingen naar het onderwerp.