Magic by Michel Magic by Michel

Goochelaar Michel verzorgt magisch entertainment bij uw personeelsvereniging.


Met de aanwezigheid van tafelgoochelaar Michel wordt uw feest of evenement een succes. Kleine voorwerpen als bankbiljetten, horloges en speelkaarten zorgen voor grote reacties. Tijdens zijn optredens staan humor en interactie centraal. Een aanrader voor uw personeelsvereniging!
Goochelaar boeken voor uw personeelsvereniging? Neem vrijblijvend contact op.

Goochelaar personeelsvereniging

U zoekt een goochelaar voor uw personeelsvereniging? Dan bent u bij Michel aan het goede adres. Als entertainer is hij breed inzetbaar. Op vrijwel elke locatie in Nederland kan deze goochelaar een onderhoudend optreden verzorgen. Als u Michel boekt voor uw personeelsvereniging, dan bent u verzekerd van geschikt entertainment voor uw gasten.

Deze gepassioneerde goochelaar presenteert een eigentijds programma bij uw personeelsvereniging. Geen hoge hoed of konijn, maar goochelen nieuwe stijl. In het bedrijfsleven, maar ook voor verenigingen, instellingen en particulieren weet hij een gepaste goochelshow op te voeren. Hij breekt het ijs en zorgt voor een aangename ambiance.

Over Michel

Michel is een van de weinige professionele goochelaars die ons land kent. Hij behoort tot de absolute top als het gaat om goochelentertainment. Hij werkte in opdracht van bekende bedrijven als Essent, ING en Volvo, en trad op in talloze theaters, waaronder Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ook voor particulieren biedt Michel bijzondere en betaalbare shows.

In 2010 en 2011 was Michel te gast in verschillende radio- en televisieprogramma's. In 2013 toerde hij samen met de bekende goochelfamilie Kazàn langs een aantal Nederlandse schouwburgen.


Boek een optreden van goochelaar Michel

Wilt u de gasten van uw personeelsvereniging trakteren op een bijzondere belevenis? Twijfel dan niet en nodig Michel uit. Hij zal uw hoge verwachtingen waarmaken. Zijn uitgebreide repertoire en improvisatietalent staan garant voor een unieke ervaring. Jong en oud zal in de ban zijn van de kunsten van deze kale goochelaar.

Bel 0318-727828 of 06-20285267, of vul het contactformulier in.

Tafelgoochelaar voor uw personeelsvereniging

Als tafelgoochelaar loopt Michel rond en mengt hij zich onder de gasten van uw personeelsvereniging. De ene na de andere magische gebeurtenis vindt op enkele centimeters van het publiek plaats. Een geleende trouwring verdwijnt spoorloos en wordt teruggevonden aan een haakje van een sleutelbos, een vrijwillig gekozen speelkaart blijkt als enige omgedraaid te zitten in een kaartspel en een mobiele telefoon komt op onverklaarbare wijze in een opgeblazen ballon terecht.

Het tafelgoochelen, ook wel rondlopend goochelen genoemd, is op vrijwel elke locatie in Nederland mogelijk. De tijdsduur is mede afhankelijk van de groepsgrootte. Een tafelgoocheloptreden bij een personeelsvereniging duurt vaak 1, 2 of 3 uur.

Beursgoochelaar voor uw personeelsvereniging

De eerste indruk is belangrijk. Het is een regel die ook geldt op de beursvloer. Michel is een aanwinst voor uw beursdeelname. Met korte, krachtige goocheltrucs entertaint deze beursgoochelaar de bezoekers van uw stand. Het optreden zorgt voor meer bezoekers en meer leads. Beursgoochelaar Michel legt het eerste contact met uw klanten, zodat u en uw werknemers zich volledig kunnen richten op het voeren van verkoopgesprekken.

Het beursgoochelen is een originele en effectieve manier om nieuwe klanten te bereiken.

Centrale show voor uw personeelsvereniging

Geen glittergordijntjes of doorzaagtrucs, maar een mix van moderne magie en stand-up comedy. In hoog tempo vallen de aanwezigen bij uw personeelsvereniging van de ene in de andere verbazing. Met zijn onverklaarbare trucs en een knipoog naar de actualiteiten weet deze energieke entertainer iedereen te boeien. Michel laat een wijnfles spoorloos verdwijnen, verandert zijn pochet in een ei en laat honderden speelkaarten door de lucht vliegen.

Deze show is geschikt voor (ongeveer) 25 tot 250 personen en wordt doorgaans vertoond op een podium.

Act op maat voor uw personeelsvereniging

Wilt u uw boodschap op een magische manier communiceren? Met een goochelact op maat maakt Michel een onuitwisbare indruk op de aanwezigen bij uw personeelsvereniging.

Vrijblijvend brainstormen? Neem contact op.

Goochelworkshop voor uw personeelsvereniging

Goochelaars houden hun trucs normaal gesproken angstvallig geheim. Tijdens de goochelworkshop bij uw personeelsvereniging maakt Michel een uitzondering; hij doet een aantal basisprincipes van het goochelen uit de doeken. Enkele eenvoudige goocheltrucs met o.a. elastiekjes, potloden en speelkaarten worden stap-voor-stap uitgelegd.

De workshop goochelen is geschikt als activiteit bij uw personeelsvereniging.

Kindergoochelaar voor uw personeelsvereniging

Michel presenteert als kindergoochelaar een verantwoorde, vrolijke voorstelling bij uw personeelsvereniging. Gedurende 30 à 45 minuten neemt hij zijn jeugdige publiek mee naar de wondere wereld waar alles mogelijk lijkt. Vrolijke en visuele trucs staan centraal in Michels interactieve kindershow. Een aantal kinderen mag zelfs assisteren op het podium.

Michel kan zijn kindershow makkelijk aanpassen naar thema's als de Kinderboekenweek, Sinterklaas en Kerst.

Presentator voor uw personeelsvereniging

Op zoek naar iemand die uw feest of evenement op een leuke, luchtige manier aan elkaar praat? Michel is verbaal gezien een virtuoos. Als afgestudeerd communicatiewetenschapper weet hij als geen ander uw boodschap op de juiste manier over te brengen bij uw personeelsvereniging. Desgewenst met een vleugje magie.