Magic by Michel Magic by Michel

Michel blogt over opmerkelijke optredens en aan goochelen gerelateerde onderwerpen.


Lees Michels blog en kom meer te weten over onder meer de geschiedenis van het goochelen, het beroep van goochelaar en de toekomst van de goochelkunst. Ook bekende goochelaars en illusionisten als Fred Kaps, Hans Klok en Victor Mids (van Mindf*ck) blijven niet onbesproken.
Suggesties voor Michels blog? Stuur een e-mail naar info@michelvanzeist.nl.

Een goochelaar als voorprogramma van Sinterklaas

Hij komt, hij komt... Maar wie vermaakt de kinderen voordat het zover is?

Geen enkele intocht van Sinterklaas is tot op heden vlekkeloos verlopen. Het ene jaar was het grote boek van de goedheiligman verdwenen, het andere jaar vertoonde paard Amerigo kuren. Hoe dan ook, met een optreden van een kindergoochelaar als voorprogramma van de Sint weet u zeker dat alles goedkomt.

Een goochelaar als voorprogramma van Sinterklaas

Magische sinterklaasshow

In een vlotte, vrolijke show van 30 à 45 minuten wordt er volop gegoocheld en gelachen, met een knipoog naar het sinterklaasthema. Tijdens de interactieve kindershow passeren goocheltrucs met o.a. snoepgoed, de veer van Zwarte Piet en de ring van Sinterklaas de revue. Een aantal kinderen mag zelfs assisteren. Tot slot wordt er een grote pan met pepernoten tevoorschijn gegoocheld. Zo kan het sinterklaasfeest écht niet meer stuk!

Goochelaar Michel boeken voor uw sinterklaasfeest

Voor zowel Sinterklaas als Michel zijn november en december de drukste maanden van het jaar. Op de zaterdagen in november heeft Michel soms tot wel vijf shows op een dag. Hij reist op die dagen in hoog tempo het hele land door. Het advies is dan ook om niet te lang te wachten met het boeken van een sinterklaasshow. Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Een goochelaar in combinatie met een sinterklaas

Gebruikelijk boekt u Michel los van Sinterklaas en zijn pieten. Michel werkt nauw samen met een aantal professionele sinterklazen en kan u vaak een suggestie doen. In sommige gevallen is het mogelijk om een combinatiepakket te boeken. U huurt in dat geval een sinterklaas, zwarte pieten en een goochelaar tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer vrijblijvend.